1 | 131
Filters
Prijs
-
Maat
50%
79.95 39.98
50%

Tassen

Wat is een vrouw zonder goede tas? In uw tas zitten al uw belangrijke spullen en u stylt uw look er mooi mee af. V&D snapt dat en heeft daarom een selectie gemaakt van de mooiste dames tassen. Van clutch tot aktetas en van backpack tot schoudertasje, kies wat u het prettigst vindt.Tassen zijn pas een jaar of 100 echt aanwezig in de damesmode. Voorheen werden vooral bundels gebruikt om handige spullen in te vervoeren. In de jaren 20 van de vorige eeuw kwam de envelop tas voor vrouwen op. Dit model is nog steeds geliefd maar heeft wel een upgrade gehad, de materialen en prints van de tassen zijn vernieuwd.

Echte klassieker

Handtassen werden overigens pas echt populair na 1960, toen vrouwen steeds meer te besteden hadden. Tegenwoordig zijn er weinig vrouwen zonder een handtas. Het is daarmee echt een klassieker geworden. Daarnaast nemen vrouwen sinds die tijd ook graag extra producten mee (zakdoekjes, make-up, portemonnee). Handtassen zijn meestal niet erg ruim, maar vaak groot genoeg om alles wat een vrouw nodig heeft in kwijt te kunnen. In de nieuwe modellen handtassen zitten aparte vakjes voor uw mobiele telefoon en voor pasjes. Ideaal als u nu vaak loopt te zoeken naar spullen in uw tas!

V&D heeft de nieuwste en mooiste tassen van merken als Bulaggi, Gabor en Burkely voor u klaarstaan. Trakteer uzelf, geliefde, vriendin of collega op een fijne nieuwe tas en bestel makkelijk en veilig bij V&D.