1 | 15

Bikini’s

Bikini’s komen in allerlei soorten en maten. Het hangt erg van uw lichaamsbouw af wat voor soort bikini het best bij u past. V&D heeft meerdere modellen beschikbaar.

U zoekt natuurlijk dé bikini waarin u het best over het strand of langs de rand van het zwembad kunt flaneren. Maar welk model kunt u daar nu het best voor kopen? Dat hang helemaal af van uw lichaamsbouw. Hebt u bijvoorbeeld wat kleinere borsten, dan is een triangelbikini zeer geschikt. Dit model is ook ideaal om in te zonnen. Ook kunt u gaan voor een bovenkantje met wat meer ruches. Bent u juist op zoek naar wat extra steun van uw bikinibovenkantje? Ga dan voor een voorgevormde bikini met een haltertop, eventueel met beugel en brede banden voor extra ondersteuning. Kies een rond strapless-model als u wat atletischer bent gebouwd, asymmetrische bikini kan dan erg mooi staan. Wilt u eventuele lovehandles verbergen? Dan is een bikini met een hoogsluitend broekje hét ideale model voor u. Of kijk eens naar een tankini.

Mix&Match

Bij V&D kunt u ook los een broekje of top bestellen. Dit is ideaal wanneer uw maten boven en beneden wat verschillen. Hierdoor kunt u ook een unieke bikini samenstellen en loopt u amper risico dat u iemand in precies dezelfde combinatie op het strand ziet liggen. De bikini’s zijn voornamelijk gemaakt van lycra en kunnen, mits ze gepast zijn over uw ondergoed heen, altijd weer worden geruild.