1 | 1
Filters
Prijs
-

Open schouder tops bij V&D

Off shoulder of open shoulder is de modetrend van het moment. Het afgelopen jaar werd er een nieuwe naam gelanceerd voor deze top, namelijk de cold shoulder. Deze trend is niet weg te slaan uit de damesmode. Het laten zien van een beetje schouder is naast erg vrouwelijk, ook elegant. Ook heeft het laten zien van de schouders een sexy effect. Zo kan de open shoulder look dus verschillende kanten opgaan.

Off shoulder mogelijkheden

T-shirts, shirts met lange mouwen, of spaghettibandjes; de cold shoulder is er in allerlei varianten. Er zijn verschillende manieren waarop de schouders worden getoond. Zo zijn er tops met volledig ontblote schouders, maar ook tops waarbij er één schouder bedekt is. Overigens hoeft een shoulder top niet te betekenen dat de top geen bandjes heeft, sommige exemplaren hebben bandjes hoog in de nek, of rond de schouders.

Verschillende gelegenheden bij de off shoulder tops

Voor elke gelegenheid is er wel een open schouder top te vinden. Zo heeft Coolcat tops met glitters en pailletten. De perfecte outfit voor een feestje. De off shoulder top is ook perfect te dragen onder een jasje of blazer. Dit maakt het een geschikte look voor op de werkvloer. De open shoulder tops zijn op zoveel verschillende manier te dragen. Zo kan een de top ook gedragen worden met stoere gympen voor een vlotte, sportieve look, of juist een verfijnde look met een mooi paar pumps.

Onder de top

Veel vrouwen vinden het lastig om een bh te kiezen voor onder de off shoulder top. Het minst zichtbaar is een strapless bh. Heeft u toch liever de steun van bandjes? Kies dan voor een bh in dezelfde kleur als uw top. Tops met brede banden om de armen, blijven vaak goed zitten. Let wel op de maat. Een te grote maat zorgt ervoor dat u blijft trekken aan de top. Het vastklemmen van de top met elastiekjes en veiligheidsspelden is dan nog een goede tip. Maar het beste is natuurlijk zoeken naar een open schouder top met de perfecte pasvorm. Beste gerust een aantal exemplaren en houd de top die u als gegoten zit. De overige tops kunt u kosteloos retourneren, geld krijgt u uiteraard terug.