Beddenweek
1 | 1
Filters

Boyfriend jeans

Om aan een boyfriend jeans te komen hoeft u niet meer de kast van uw partner in te duiken. U kunt een boyfriend jeans nu gewoon bestellen bij de vrouwenafdeling van V&D.

Kenmerken van een boyfriend jeans

Een baggy model met rechte pijpen, die niet strak zit bij de billen. Dit is een korte samenvatting van de boyfriend jeans. Hoewel het model van de boyfriend jeans duidelijk is, kunnen de modellen wel variëren. Zo zit de ene boyfriend jeans strakker bij de billen of lopen de pijpen nog net iets rechter naar beneden. Naast deze verschillen is het wel helder hoe een boyfriend jeans eruitziet.

Opdrukken

De modellen van een boyfriend jeans mogen dan vaak op elkaar lijken, de bewerking van de broek kan daarentegen erg verschillen. De kleur van de jeans kan een groot verschil maken. Eenzelfde broek in een lichte grijze kleur heeft een totaal ander aanzicht dan de jeans in het donkerblauw. Naast verschillende kleuren, kunnen de jeans ook andere wassingen hebben. Neem bijvoorbeeld de gedragen look. Bij deze used-wassing, lijkt het alsof de broek al een paar keer gedragen en gewassen is.

Only Boyfriend Jeans

Het merk Only heeft een ruime collectie aan boyfriend jeans voor dames. Een diversiteit aan modellen, zoals broeken die strakker aan de bovenkant zitten, meer ruimte bij de bovenbenen hebben of hoger bij de taille zitten. Niet alleen variëren de modellen bij Only, maar ook de opdrukken van de broeken zijn anders. Zo bestaat de collectie van Only uit broeken met gaten, bloemenprints en verschillende wassingen. Een boyfriend jeans van Only springt er in ieder geval direct uit. Bestel uw boyfriend jeans online bij V&D en combineer de broek met sneakers voor een sportieve look of ga voor de vrouwelijke look in combinatie met een paar pumps.