Shopping Weekend
1 | 181
Filters
Prijs
-
12%
89.00 78.00
27%
39.99 29.39

Jeans

Op zoek naar een goede spijkerbroek die zo goed zit dat u er het liefst in zou wonen? V&D heeft de mooiste jeans voor u geselecteerd. Jeans zijn broeken van spijkerstof verkrijgbaar in verschillende modellen en tinten. Wij leveren u broeken van gerenommeerde merken als Jacqueline De Yong en Only

Onze maattabel kan u helpen met het uitzoeken van de jeans in de juiste maat. Pas voor de zekerheid altijd nog een extra exemplaar (bij V&D kunt u gratis bestellen en retourneren), misschien dat een andere maat ineens een stuk beter zit. Hoe u weet of u de juiste spijkerbroek te pakken heeft? U zult zich er allereerst comfortabel bij voelen. Kijk of de pijpen mooi vallen (lijkt het erop dat de ene pijp langer is dan de andere, dan kan het zijn dat uw broek trekt en niet goed zit). Let er ook op of u goed kan zitten in de broek, knelt het model te veel, dan kunt u altijd een grotere maat bestellen.

Accentueren

Wist u dat u met een goede jeans ook uw lichaam mooi kan accentueren? De plaatsing van de zakken en het model van de broekspijp kunnen veel variëren. Heeft u een erg slanke bouw? Dan zijn skinny jeans met kleine achterzakken een uitkomst. Juist iets voller? Dan kunt u beter kiezen voor een rechte pijp, liever zonder zakken op de achterkant. Zakken met rechte naden accentueren en zakken met een v-vormige naad kleden juist af.

Spijkerbroeken zijn tijdloze kledingstukken en een mooie jeans kan lang mee gaan, toch is het fijn om tijdens de verschillende seizoenen te wisselen van model. In de herfst en winter zijn de skinny’s, slim fit en straight modellen ideaal, in de lente past een jegging of boyfriend jeans goed en in de zomer kunt u kiezen uit meerdere hippe shorts. Bestel nu snel bij V&D uw favoriete dames jeans.