Mid Season Sale
1 | 1
Filters
Prijs
-

Zomerjassen

Haal nu uw nieuwe zomerjas in huis. Ook al hebben we in ons land af en toe goede zomerdagen, over het algemeen hebt u, zeker in de avond, ook in de zomer nog wel een fijne jas nodig. Haal nu snel uw favoriete zomerjas in huis via de webshop van V&D

Er bestaan verschillende modellen zomerjassen, de bekendste zijn het jack, de trenchcoat, het spijkerjasje en het leren jasje. Al deze jassen hebben zo hun eigen kenmerken, zo is de trenchcoat dé jas als u wilt gaan voor een stijlvolle en trendy look, het spijkerjasje is speels en stoer, het leren jasje geeft u karakter en is heel fashionable. Welke jas u ook kiest, het is vooral belangrijk dat u uw jas mooi vindt. Uiteindelijk maakt uw glimlach elke outfit af.

Zwoele zomer

Weet u nog niet wat uw favoriet is? Kijkt u dan eens naar de zomerse ontwerpen van merken als Coolcat. Nog steeds geen idee waarmee u deze zomer wilt flaneren? Kijk dan eens naar uw lichaamsbouw, u kunt u pluspunten namelijk mooi benadrukken, en andere lichaamsdelen wat verbloemen. Bent u bijvoorbeeld wat breder bij u schouders? Ga dan voor een jas die dit niet benadrukt, maar leg de aandacht bijvoorbeeld op mooie zakken, ritsen of een print op de achterkant van uw jas. Heeft u smalle schouders? Dan heeft u veel aan een trenchcoat met schoudervulling, dit laat uw postuur er krachtiger uitzien. Lange vrouwen hebben het geluk dat veel soorten jassen goed staan, wel moet u opletten of u de juiste maat pakt. Jassen die te kort om de armen heen zitten kunnen er wat knullig uitzien. Tenzij u gaat voor een driekwart mouw. Die is vooral voor vrouwen die wat minder lang zijn erg geschikt, omdat dat u optisch langer lijkt te maken. Ook een tailleband helpt bij veel vrouwen met het creëren van lengte en het benadrukken van uw vrouwelijke vormen.