Filters

Treggings bij V&D

Een tregging is een samensmelting van twee andere kledingstukken, en tegelijkertijd ook twee andere woorden, namelijk van een trouser en een legging. Een trouser, oftewel broek, komt in zoveel verschillende uitvoeringen. Een broek kan namelijk verschillen in allerlei opzichten. In tegenstelling tot een jegging, dit type leggingbroek heeft altijd een jeansuitstraling. De varianten kunnen wel verschillen, maar het uiterlijk van de broek blijft lijken op een spijkerbroek. MS Mode heeft een groot assortiment aan treggings, in allerlei soorten en maten.

Kies een passende tregging

Een tregging is een vermenging van een broek en een legging. Deze leggingbroek sluit heel mooi aan op het lichaam. Ze zitten strak, maar zijn wel comfortabel. De tregging zit strak om het lichaam, dus is het een must om te weten wat voor type tregging bij uw figuur past. Heeft u een maatje meer? Draag geen treggings met een dunne structuur en ga niet voor een te lichte kleur broek.

Meer varianten treggings

De collectie van treggings bij V&D bestaat uit veel verschillende soorten. Naast diverse kleuren en wassingen zijn er ook verschillen in type en lengtes. Online warenhuis V&D biedt treggings aan in de varianten skinny, slim en straight fit. En naast deze modellen treggings zijn er ook flared varianten te vinden op de webshop. Deze flared broeken hebben een elastieken boord aan de bovenkant en wijd uitlopende pijpen. De flared tregging bevat veel stretch en heeft een hele comfortabele pasvorm.