Sweatpants

In een trainingsbroek van V&D kunt u uzelf heerlijk ontspannen én ook goed inspannen. Onze sweatpants voor vrouwen zijn gemaakt van stoffen als katoen en nylon en microvezel, waarin het geen straf is om te zweten. De broeken zijn er juist voor gemaakt.

Er zijn verschillende modellen sweatpants, zo vindt u bij ons de fijne joggingbroeken van merken als CoolCat. Sweatpants zijn ideaal voor een dagje thuis relaxen, maar kunnen ook steeds vaker in uw dagelijkse outfit worden opgenomen. In combinatie met een mooie blazer en een goed paar hakken, kan een sportbroek van een stof als velours of satijn ineens heel chique staan. Combineer uw broek op de manier die u fijn vindt, en u hoeft ‘m nooit meer uit te trekken.

Vrij om te bewegen

De sweatpants werden in 1920 voor het eerst geïntroduceerd door Émile Camuset, de oprichter van Le Coq Sportif. De broek, gemaakt van gebreide grijze jersey, werd speciaal ontworpen zodat sporters zich er goed in konden bewegen. De broek werd door het draagcomfort al snel erg populair. Fabrikanten van sweatpants letten nog steeds erg op het gebruiksgemak van de broeken. Er wordt vaak gezocht naar lichte materialen en rekbaarheid. U kunt een sportbroek makkelijk een maatje groter kopen, dit omdat u vaak in de taille een band hebt zitten, die op uw eigen figuur aan te trekken is. Bestel snel een sweatpants die u er leuk uit vindt zien, dit komt erg van pas, want een goed comfortabel exemplaar trekt u liever niet meer uit.