17%
69.00 57.00

Capri broek

De capri broek, ofwel driekwart broek, is een type kniebroek. De lengte van de broek komt tot aan de kuit, onder de knie. De capri broek hangt qua lengte tussen de shorts en de lange broeken.

Waar komt de capri vandaan?

In de jaren vijftig was dit type kniebroek razend populair. Toen verdween deze broek weer even uit mode en in de jaren tachtig en negentig was de capri weer terug van weggeweest. De capri broek heeft zijn naam te danken aan het Italiaanse eiland Capri, gelegen in de baai van Napels.

Capri broek; perfect voor in de zomer

Als u zich niet fijn voelt in een korte broek, dan is een capri broek zeer geschikt om te dragen tijdens de warme zomerdagen. Uw bovenbenen blijven bedekt, maar u zit niet verpakt in een lange broek. De capri broek kan ook nog is met zoveel kledingstukken gecombineerd worden. Draagt u graag slippers of sandalen? Combineer ze met de capri broek voor een zomerse look. Kies een mooie top uit voor aan het bovenlichaam en u kunt regelrecht door naar Italië met deze outfit. Junarose heeft een aantal mooie capri broeken voor u op een rijtje gezet.

Capri als zwangerschapsbroek

Ook is de capri broek een ideale zwangerschapsbroek. U draagt een luchtige variant broek en uw buik krijgt de ondersteuning van de katoenen buikband. De zwangerschapsbroeken van MamaLicious hebben naast de buikband ook een elastische taille. Gegarandeerd een perfecte pasvorm.