Shopping Weekend

Handschoenen

Nooit meer koude handen met de dames handschoenen van V&D. Bestel uw favoriete paar en krijg ze snel thuisbezorgd. Handschoenen zijn de ideale herfst/winter accessoires en beschermen uw handen tegen de kou, wind en sneeuw. Of u nu een stuk moet fietsen, buiten aan het sporten bent, een stuk met de auto moet of lange tijd de kou in moet, u zult er met juiste handschoenen geen probleem mee hebben.

Dat goed ingepakt tegen de koude niet meteen betekent dat u er als een michelinmannetje bij hoeft te lopen, bewijzen de stijlvolle handschoenen van een merk als Vespa. Deze prachtige leren of suède handschoenen geven veel warmte, maar komen ook in mooie kleuren. Hiermee maakt u uw outfit op koude dagen helemaal af.

Bij het uitzoeken van uw nieuwe handschoenen is het handig rekening te houden met uw eisen. De warmste soort handschoenen zijn gewatteerde wanten. Dames wanten houden het meeste warmte vast, en zorgen dus voor nooit meer koude vingers. Toch zijn wanten niet erg praktisch, handschoenen met vingers geven veel meer bewegingsvrijheid. Leren handschoenen staan vaak erg elegant en geven uw outfit een chique twist. Zoekt u handschoenen die wat zachter zijn voor u handen? Dan zijn handschoenen ingelegd met wol een goede optie. Gaat u op wintersport? Kies dan voor handschoenen die een goede grip bieden. Zo bent u gegarandeerd van de veiligste en fijnste keuze.