1 | 1
Filters
Kleur
Prijs
-

Citytrip rugzakken

Houdt u er van om verschillende steden te bezoeken? Gewoon in eigen land of goedkoop op-en-neer met het vliegtuig, of met ‘n Ferry het kanaal over? Cultuur snuiven, een terrasje pakken of ‘a night on the town’... Fijn als u dan uw handen vrij hebt en toch het nodige mee kunt nemen. V&D biedt een gevarieerd assortiment rugzakken voor citytrips. In verschillende stijlen, maar met één overeenkomst: deze dag-rugzakken dragen comfortabel en bieden plek aan alles wat u tijdens een dagtripje in een grote stad nodig hebt. Ontdek wat V&D u biedt en ga goed voorbereid op ontdekkingstocht naar de volgende stad op uw lijstje.

Citytrip rugzakken in alle soorten en maten

Een rugtas voor een citytrip moet in ieder geval ruimte bieden aan een bidon of flesje water, een stadsgids, uw portemonnee en bijvoorbeeld een camera of make-up tasje. En met verschillende vakken houdt u handig het overzicht. Misschien maakt uw lunchpakketje halverwege ruimte voor wat souvenirs. Of moet u daar niet aan denken. Hoe dan ook, trekt u voor een dagje met een rugzak de stad in, dan bergt u er uw reguliere spulletjes gemakkelijk in op, zonder dat hij te zwaar wordt. Een citytrip backpack is typisch zo’n 10 tot 30 liter en kan tegen een stootje. Toch kan een dagrugzak behalve functioneel ook prima modieus zijn: neem die van The North Face of Fjallraven, of de exemplaren van Rains - waterdichte rugtassen die uw spullen beschermen, zelfs als u wordt verrast door een regenbuitje. Weet u zeker dat u dan niet over straat gaat, dan is een leren rugzak een stoer-chique alternatief. Chesterfield levert een aantal compacte leren rugtassen waarmee u gezien mag worden.

V&D heeft natuurlijk ook populaire ‘coole merken’ in zijn assortiment rugtassen voor een citytrip. Eastpak en Vans geven uw tred zo maar wat extra veerkracht. En wat dacht u van La Coste, dames? Die slingert u net zo gemakkelijk op uw rug, als dat u hem als handtas draagt. Cool, chique, functioneel of stoer, bij V&D vindt u de rugzak die bij u past. Letterlijk en figuurlijk.

Klaar voor de urban jungle met een citytrip rugtas van V&D

Van het hippe London tot historisch Rome en van romantisch Parijs tot kleurrijk Bangkok. Met een praktische backpack voor een dag wordt uw volgende citytrip een prachtig avontuur. En met het uitgebreide assortiment citytrip rugtassen op de reisafdeling van V&D start uw ontdekkingstocht al vandaag. Gevonden? Bestel uw rugzak eenvoudig online bij VD.nl en u ontvangt hem gratis thuis, klaar voor uw volgende reis.