Zomer sale
0 Artikelen

Zachte koffers

Een zachte koffer, er past altijd iets meer in dan u denkt. Logisch ook, want de flexibele schaal van een zachte koffer geeft mee. Bijkomend voordeel van een zachte koffer is dat u hem makkelijker kunt stouwen - in de kofferbak van uw auto, of bij kleinere modellen, als handbagage boven of onder uw stoel in het vliegtuig. Mega koffer of elegante handbagage, met een zachte koffer van V&D gaat u flexibel onderweg. U vindt ze in alle maten en kleuren bij VD.nl.

Zachte koffers, flexibel en toch sterk

De flexibiliteit van een zachte koffer of trolley zit hem niet alleen in de softcase buitenkant, vaak heeft hij ook een of meer extra opbergvakken, zodat u onderweg uw reispapieren of andere zaken zó bij de hand hebt. Letterlijk handig als u kiest voor een zachte koffer voor uw handbagage, vóór of na de douane of aan boord. Let u er wel op, welke afmetingen er gelden bij de maatschappij waarmee u vliegt? Er bestaan onderling verschillen. Om daarop in te spelen, doen de kofferfabrikanten erg hun best om uw ideale koffer zowel sterk als licht te maken. Kijk maar eens naar een topmerk als Delsey: van slimme compacte ‘cabin trolley’ tot onverwacht ruime ‘expandable trolley’ (waar u 4cm extra bergruimte kunt openritsen) - dit zijn zachte kwaliteitskoffers in keurige kleuren: marine, grijs, zwart, (bordeaux) rood en met 3 jaar fabrieksgarantie!

Reist u graag wat hipper dan vindt u bij bijvoorbeeld Eastpak of Kipling (van de tassen met het aapje) eigentijdse kleuren en vlotte dessins. Zachte trolley koffers van Decent en TravelBag zijn er in alle kleuren van de regenboog, inclusief grasgroen en pimpelpaars.

Kies de juiste koffer voor Op Reis met VD.nl

Op Reis met VD.nl start met het kiezen van de juiste koffer. Klein, groot, een goedkope koffer of een investering voor het leven - u vindt het allemaal bij V&D online en in een ommezien bij u thuis voor inspectie. Zachte koffers of grote reistassen voor in de auto of harde koffers voor in het bagageruim tijdens uw volgende vliegtrip, uw reis loopt op rolletjes, net als uw nieuwe koffer of kofferset.