Zomer sale
0 Artikelen

Lichtgewicht koffers

‘Traveling light’ staat letterlijk voor lichtgewicht reizen en meer figuurlijk voor: niet al te veel meenemen voor onderweg. Wie het beste van twee werelden wil, dus toch zoveel mogelijk meenemen én alsnog geen te zware koffer mee op vakantie, kiest het beste een lichtgewicht koffer. Bij V&D hebben we een mooi assortiment lichtgewicht koffers comfortabel voor u op een rijtje gezet. Welke vergezelt u op uw volgende reis?

Til vooral niet te zwaar aan uw nieuwe koffer

Gaat u een nieuwe koffer kopen, dan geniet u alvast van te voren van uw komende vakantie of zakenreis. Tilt u zwaar aan kwaliteit en veiligheid, maar liever niet te zwaar aan een moderne koffer? Dan is een lichtgewicht koffer echt iets voor u. Wist u dat niet alleen zachte koffers licht van gewicht kunnen zijn, maar dat er ook lichtgewicht harde koffers bestaan? Nieuwe materialen of toepassingen maken meer mogelijk dan vroeger. Een hardcase koffer van polycarbonaat is hard en sterk en toch een lichtgewicht. Voor zachte koffers is polyester een materiaal dat weinig van zichzelf weegt. Dat laat juist iets meer ruimte op de weegschaal voor wat u mee wilt nemen. Wel zo prettig.

Lichtgewicht koffers zijn er in allerlei maten en prijsklassen. Voor een paar tientjes hebt u al een Travelbags Premium lightweight trolley voor als handbagage, terwijl u met een koffer van het Italiaanse Roncato een ongekende combinatie van klasse en kwaliteit in huis haalt, die door innovatieve materialen een minimum gewicht in de schaal legt. Ook de lichtgewicht koffers van Bric’s zijn van smaakvol Italiaans design, zowel in harde als zachte koffers.

Voldoe aan de steeds strengere eisen

De eisen die luchtvaartmaatschappijen stellen, variëren onderling, maar ze worden wel steeds strenger wat betreft maximaal gewicht en afmetingen. Gelukkig biedt V&D een breed assortiment lichtgewicht koffers waarmee u gerust en gemakkelijk reist. Veel koffers hebben vier zwenkwieltjes, waardoor u uw koffer overzichtelijk naast u houdt, als u in de rij staat. Een stoepje of of af? Geen probleem, met de uittrekbare handgreep neemt u die hobbels met gemak. En gaat u in de toekomst misschien nog eens naar de Verenigde Staten? Koffers met een TSA-(cijfer)slot kunt u gerust op slot doen; de douane kan er dan toch in, zonder schade aan uw dierbare reisgenoot. Of sluit uw koffer af met een los TSA kofferslot.

Of u nu fan bent van oranje, valt op andere opvallende kleuren, of juist op ingetogen chique - Op Reis met V&D pakt altijd goed uit. Kies de koffer van uw droomreis en wij bezorgen hem vliegensvlug bij u thuis. Prettige vakantie!