Zomer sale
1 | 1
Filters
Merk
Kleur
Prijs
-

Koffersets

Is uw ene koffer stuk en een andere misschien versleten. Met een voordelige nieuwe kofferset van V&D bent u in één klap weer helemaal klaar voor vertrek. Waar dan ook naartoe en hoe lang u maar wilt. Even op een neer voor een stedentrip? Dan volstaat een trolley als handbagage misschien wel. Gaat u langer weg of met z’n tweeën, dan pakt u de grotere examplaren in en gaat u netjes uniform op reis. Op de reisafdeling van V&D presenteren we u een paar mooie koffersets bestaande uit twee of drie koffers van opeenvolgende grootte. Op Reis met V&D pakt altijd goed uit.

Koffersets in vrolijke felle kleuren

U koopt bij V&D al een Decent kofferset van drie zachte koffers voor nog geen 100.- Gratis thuisbezorgd dus zelfs de parkeerkosten kunt u zich besparen. Dat besteedt u toch liever aan een lekkere koffie of drankje op een buitenlands terras? Decent heeft ook sets van harde koffers in diverse moderne, felle neon kleuren en in ‘cool’ grijs en antraciet. Heel praktisch uitgevoerd met vier wielen kunnen ze 360° om hun as draaien en zijn ze door hun verstelbare trekstang precies pas voor grote en kleine reizigers. De koffers hebben een TSA-cijferslot, zodat u er zonder problemen de VS mee in en uit reist.

Wilt u echt een onderscheidende kofferset, dan kiest u voor die van Carry On - met hun bloesempatroon valt u op van hier tot Tokyo. Daarmee is het altijd lente. Of bent u meer van Bling - daarvan heeft Carry On ook een paar fraaie exemplaren in de collectie betaalbare trolleysets.

Kofferset als nest opbergen

Een kofferset van twee of een drie dezelfde koffers van verschillende grootte. Handig als die in elkaar passen. Niet alleen zodat V&D ze in één doos gratis bij u thuis kan laten bezorgen, ook om ze daar - na een ‘proefrit’ - prettig compact op te bergen. Of gaat u binnenkort al op reis? V&D wenst u hoe dan ook een fijne vakantie! Nu kiezen en klikken en u bent er klaar voor.

Natuurlijk vindt u ook losse harde koffers, zachte koffers, grote reistassen enzovoort voor Op Reis bij VD.nl.