Shopping Weekend

Kinderkoffers

Reizen met kinderen lastig? Wel nee, leuk! Geef ze een kinderkoffer en u hebt geen kind aan ze. V&D is fan van de familie en vindt het dus prachtig als uw (klein)kind vol trots zijn eigen spulletje in zijn eigen koffer of tas mee op reis neemt. De collectie kinderkoffers op VD.nl heeft een paar mooie modellen - van coole Disney cartoon koffers tot lieve meidenkoffers van Reisenthel en toffe stoffen kindertassen op wieltjes van Vaude. Uw vakantie of logeerpartijtje loopt op rolletjes met de kinderkoffers of -tassen uit uw warenhuis op het web. Dus bestel snel bij VD.nl en u kunt uw (klein)kind morgen al verrassen. Dat pakt prachtig uit, en straks ook in!

Kinderkoffers kunnen zó mee aan boord

Natuurlijk hebben alle kinderkoffers bij V&D vlot rollende wieltjes en een handig uitschuifbaar handvat. Uw kinderen lopen er zó mee weg. En die kleurige koffers voor kinderen kunnen ook makkelijk mee aan boord, als u gaat vliegen. Wordt het een grappige cartoon van Cars, of gaat er een Froozen koffer mee het ijle luchtruim in. Kiest uw kleine een lieve roze kids trolley of wordt het een stoere reistrolley voor een jongen of meisje, die al wat ouder zijn. De ideale metgezel voor weekendtrips of familie-uitjes vindt u bij V&D in diverse kleuren, formaten en materialen. Zelf inpakken en wegwezen - uw kinderen vinden het vast geweldig.

Kinder reistassen en -koffers, net als die van papa en mama

Hoe klein de koffers voor uw kleintje ook zijn, ze beschikken al over ‘volwassen’ eigenschappen: een uittrekbaar handvat, soepele wieltjes, een extra voorvak of vakje van binnen. Er zijn stevige kinderkoffers en flexibele stoffen reistassen met wieltjes voor kinderen. En een goedkope kinderkoffer van V&D bezorgen we net zo gratis als de meer luxe kinderkoffers. Vanaf 20.- betaalt u geen kosten voor het transport. Was dát maar zo tijdens uw volgende vakantie…

Raakt u zelf ook enthousiast over een nieuwe koffer? Op de reisafdeling van V&D slaagt u vast in een nieuwe reisgenoot. Of u nu zoekt naar een zachte koffer of grote reistas voor uw auto of busvakantie, of een harde koffer of kofferset voor in het vliegtuig, op VD.nl vindt u sterke merken en de mooiste designs op het gebied van bagage. Goede reis!