1 | 1
Filters
Prijs
-

Harde koffers

Ooit maakte een bekend merk reclame voor zijn harde koffers door er een bobsleeër mee van een berg te laten sjezen. Heel degelijk. Toch is er is er nog veel verbeterd aan de technologie waarmee en het materiaal waarvan hardcase koffers worden gemaakt. Sommige koffers zijn gemaakt van ‘ABS’ (Acrontyl butadieen styreen - een zogenaamde co-polymeer). Deze kennen een hoge slagvastheid en zijn goed krasbestendig. Zo komt u veilig en netjes aan op uw plaats van bestemming. Op VD.nl vindt u een uitgebreid assortiment koffers van diverse materialen in alle maten en kleuren. Op Reis met V&D pakt altijd goed uit.

Op reis met het vliegtuig? Een harde koffer is ideaal

Harde koffers zijn solide en toch licht van gewicht. Ze beschermen uw bagage perfect en zijn vaak ook gemakkelijk mee te nemen als de koffer 2 of 4 wieltjes heeft. Handig als u een stuk moet lopen van en naar het vliegveld of uw bestemming. Vier wieltjes onder een koffer maken dat u hem rechtop, naast u, kunt meenemen wat vooral bij grote koffers handig is. Hoe groot kiest u uw koffer. Dat hangt natuurlijk af van wat u mee wilt nemen. En mee mág nemen. Let altijd goed op het gewicht, maar ook op de afmetingen, als u wilt vermijden dat u bij moet betalen op uw vlucht. Voordeel van een harde koffer is dat u als hem op slot doet, dieven hem vrijwel onmogelijk (makkelijk) open krijgen. Een veilig gevoel.

Koffers in alle kleuren en kwaliteiten

Een fraaie harde koffer voor weinig geld, natuurlijk vindt u die bij V&D. Als enkel stuk, maar ook in een betaalbare kofferset van drie trolleys, variërend in grootte van het merk Carry On. Dit merk heeft evenals Decent een paar kekke opvallende kleuren in het assortiment; daarmee pikt u uw koffer er zó uit op de bagageband. Ook een kwaliteitsmerk als Delsey vindt u bij V&D, evenals het chique Italiaanse merk Bric’s. Zo sterk als een baksteen? Misschien wel, maar wel heerlijk licht en passend in een prachtige serie reisartikelen. Wie er snel vandoor wil op vakantie, komt met een Porsche Design Roadster hardcase koffer als winnaar uit de bocht. Porsche Design staat bekend om zijn schitterende ontwerp en uitstekende kwaliteit.

Reist u vooral met uw eigen auto dan is een zachte koffer, of een grote reistas een praktischer alternatief voor de harde koffer. Die past nu eenmaal makkelijker in de kofferbak en ze kunnen - net als hardcase trolleys - vaak ook makkelijk mee verder met wieltjes en een uitschuifbare trekstang. Hard of zacht, de koffer van uw keuze reist zonder bezorgkosten vlot van VD.nl naar elke bestemming waar u hem wilt ontvangen.