Shopping Weekend
1 | 1
Filters
Prijs
-
Maximale hoogte

Handbagage koffers

Wat mag er precies mee als handbagage? Bent u van plan snel met het vliegtuig op een neer te gaan, met alleen handbagage? Of gaat u langer, maar wilt u maar één grote koffer inchecken en past daar niet alles in? De maximale afmetingen voor handbagage koffers bedragen 55 x 35 x 20 cm. Dit is vastgesteld door de internationale luchtvervoersorganisatie IATA. Maar let op: ook alle uitstekende delen van uw koffer (of andere handbagage), zoals zijvakken, handvatten en wieltjes tellen mee. Check nu de fraaie collectie handbagage koffers van V&D en check straks razendsnel in op weg naar uw reisbestemming, met een mooie nieuwe harde of zachte trolley koffer voor in het vliegtuig. Maar lees eerst even door.

Ook het gewicht telt mee qua handbagage

Naast de maximale afmetingen, speelt ook het gewicht van uw koffer een rol wat betreft het toelaten als handbagage. De eisen verschillen per maatschappij, waarbij het vaak zo is dat als u relatief goedkoper vliegt de eisen ook strenger zijn én worden nageleefd. Voorkom een teleurstelling en controleer dus vóór vertrek hoeveel uw handbagage koffer, rugtas of trolley weegt (eventueel inclusief uw handtas, want mag vaak niet ook nog apart mee). Dit soort informatie vindt u terug op de website van de luchtvaartmaatschappij. Thuis wegen, kunt op uw eigen digitale personenweegschaal, of - nauwkeuriger - met een kofferweegschaal voor Op Reis, op VD.nl

Handbagage, handig voor op vakantie of zakenreis

V&D heeft echt heel veel keuze in trolleys en koffers voor handbagage. Voor een paar tientjes heeft u een voordelige koffer voor uw handbagage, vaak in kleuren waar u meteen vrolijk van wordt. Van de merken Decent, Travelite, Travelbags en CarryOn zijn er koffers in meer kleuren dan de regenboog telt en bovendien met hard cases in verschillende patronen. Wat past het best bij u? Bhppy is een merk dat de vrolijkheid nog verder voert: met flamingo’s, ijsjes en meloenen op uw handbagage koffer start het zomerse gevoel al in ons koude kikkerlandje.

In stijl en luxe reizen met handbagage kan natuurlijk ook. Kijk maar eens naar wat Delsey allemaal in één kleine koffer stopt: van een automatische weegschaal tot en met een bluetooth verbinding of vinger-scan waarmee u hem óp en van het slot doet. Iets té veel van het goede? Delsey en bijvoorbeeld Gabol hebben ook strakke koffers voor als handbagage voor een scherpe prijs. Met een koffer van Porsche Design in de hand krijgt vliegensvlug langs de douane een extra dimensie. Er zijn overigens ook speciale zakelijke koffers voor op uw zakenreis. Met andere woorden: traveling light kan op allerlei manieren met de koffers van V&D en start met uw bestelling in ons warenhuis op het web. U ontvangt uw koffer per koerier en zonder transportkosten zó bij u thuis. En ook een eventuele retourvlucht boekt u bij ons gratis, mocht u toch iets anders wensen.