Koffers

Checklist klaar? Pakken maar. De koffer dus. Maar welke is nu het handigst voor uw reis? Neemt u het vliegtuig voor een korte trip dan past uw bagage misschien in één koffer. Voldoet die aan de voorschriften, dan kan hij zó mee als handbagage. Een soft case met een apart vak met rits is dan ideaal: u hebt uw reisbescheiden, tijdschrift of boek dan direct voor het grijpen. Gaat u langer weg of neemt u meer mee op uw vlucht, dan biedt één grote hard case koffer of kofferset maximale bescherming aan uw bezittingen. Een prettig idee als u uw ruimbagage incheckt.

Koffers in soorten en maten

Welke afmetingen en gewicht uw maatschappij toestaat, checkt u het beste op tijd, want dat verschilt onderling. Een controle op de maten van uw koffer of kofferset is óók verstandig als u met eigen vervoer reist. Past het wel in de auto? Of kiest u (deels) voor reistassen? Passen koffers in elkaar, dan bergt u ze eenmaal thuis weer uiterst efficiënt op.

Uw reis loopt op rolletjes

Sjouwen behoort met een moderne koffer tot het verleden. Wieltjes maken het manoeuvreren makkelijk, waarbij grotere iets stabieler zijn en minder moeite hebben met drempels. Een rolkoffer met vier wieltjes beweegt u op een gladde ondergrond vrijwel moeiteloos voort. Op ruw terrein kan dat even wat lastiger zijn. Kunt u dan uw koffer over de brede zijde op twee wieltjes kantelen dan is zo’n obstakel alsnog overwonnen. Schat ook in welk type handvat u prettig vindt.

Kleur bekennen met uw koffer

Zakenreizigers waarderen stijlvolle kleuren en materialen voor hun zakelijke koffer of trolley. Bij V&D hebt u een ruime keuze. Wie in vakantiestemming is, durft misschien een gewaagder kleur aan. Past flamingo roze bij uw persoonlijkheid? Zonnig geel, grasgroen of azuur blauw? Een gekleurde koffer is wel zo herkenbaar als u wacht bij de bagageband, in de hotellobby of tijdens een busreis of cruise. Bij een ingetogen exemplaar helpt een bagagelabel of sticker daarbij.

Degelijk en vertrouwd

Reizen blijft een belevenis. En met de juiste koffer of kofferset komt alles netjes en veilig aan. Alles voor uw reis shopt u bij uw V&D reiswinkel eenvoudig online. Met een duidelijke omschrijving en zó thuisbezorgd. En past het toch niet helemaal? Geen probleem, u kunt uw bagageproduct retour sturen en ontvangt uw geld terug.