Sun

Sun Classic Vaatwastabletten - 60 stuks

15.90 10.98 je bespaart 4.92 (31%)
STAPELVOORDEEL: ontvang €4.95 extra korting per extra item. 1 item = geen extra korting | 2 items = €4.95 korting | 3 items = €9.90 korting | 4 items = €14.85 etc. Geldt voor alle items met ROZE LABEL stapelvoordeel. Combineren is mogelijk. De korting wordt verrekend je winkelmandje.

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis


Beschrijving

Sun Classic Vaatwastabletten - 60 stuks

De vaatwastabletten van Sun Classic verwijderen hardnekkige vlekken en zorgen voor een uitstekend schone vaatwas! De tabletten zijn verpakt in hydrofilm folie dat 100% oplosbaar in water is, u kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. De vaatwastabletten van Sun Classic bevatten geen fosfaat. Om een perfect resultaat te behalen, gebruik ook producten zoals: De Sun Classic zout en de Sun Classic spoelglans. Het zout voorkomt kalkaanslag, het vaatwastablet zorgt voor een uitstekende reiniging en de spoelglans voor een schitterende glans. Dit product bevat een mooie hoeveelheid vaatwastabletten, die nu nog geconcentreerder en effectiever zijn, voor keer op keer een schone, glanzende vaat. Heeft u een vuile vaat? Dat is geen probleem voor de vaatwastabletten van Sun Classic! Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco. Voor nog meer gebruiksgemak, probeer ook eens Sun All-in 1 Tabletten met ingebouwde spoelglans en zoutfunctie. Voor nog meer informatie bekijk de gebruiksaanwijzingen hieronder!

Kenmerken:

  • Voor een perfect resultaat: gebruik dit product in combinatie met Sun Zout en Sun Spoelglans.
  • Zonder fosfaat.
  • Sun classic is nu nog geconcentreerder, dus nog effectiever.
  • Met 100% oplosbare hydrofilm; niet nodig om de folie te verwijderen. 
  • Een expert op reiniging. 

Gebruiksaanwijzing:

  1. Doe het vaatwasmiddel (tablet of poeder) in het vaatwasmiddelreservoir en sluit het deksel.
  2. De folie die om de Sun tabletten zit hoeft u niet te verwijderen. Deze Hydrofilm™ lost op in het water, dus gelieve niet vastpakken met natte handen.
  3. Voeg indien nodig spoelglansmiddel en zout toe in de daarvoor bestemde reservoirs.
  4. Als u erg hard water heeft (>35°fH), adviseren we zout volgens de instructies van 

Inhoud: 1x Sun Classic Vaatwastabletten - 60 stuks


Specificaties
EAN 8712561770927
Productnummer 30428

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".