motorolie semi-synthetisch Emperol 10W-40 5 liter

35.94

Levertijd : 1-2 werkdagenBeschrijving
Kroon Oil Emperol motorolie

Emperol is een ultramoderne, brandstofbesparende, universele motorolie gebaseerd op minerale en synthetische basisoliën, die van nature een hoge viscositeitsindex bezitten. Uitgebalanceerde additieven zijn toegevoegd voor brandstofbesparing (tot 2%), een zeer hoge viscositeitsindex en een grote weerstand tegen 'shearing'. Daarnaast zorgen deze additieven voor een vlotte koude start, een veilige smeerfilm bij hoge temperaturen, zeer goede detergerende en dispergerende werking en een zeer sterk anti-slijtage-, anti-corrosie- en anti-schuimvermogen

Specificaties:
Inhoud: 5 liter
Kleur flacon: geel
Materiaal flacon: kunststof
Viscositeit: 10W-40
Type: semi-synthetisch

Toepassing:
Emperol 10W-40 is geschikt voor alle benzine- en dieselmotoren, zowel zonder als met turbo-oplading, in personenwagens en bestelwagens.

Specificaties
Kleur Geel
Materiaal Kunststof
EAN 8710128023356
Productnummer 101354

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 2,49. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".