Orange85

Orange85 Blauwe parkeerschijf

7.95

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verkoop door Multi Tradestore


Beschrijving

Orange85 Blauwe parkeerschijf

Een blauwe parkeerschijf is een platte schijf die wordt gebruikt bij parkeren. De schijf kan worden gebruikt om aan te duiden hoe laat een auto op een parkeerplaats is gezet. In een parkeerzone (of blauwe zone), waar de parkeertijd begrenst is moet altijd een blauwe kaart worden neergelegd. Hierdoor kan de toezichthouder zien of de auto er al te lang staat of niet. Op deze manier kun je dus een boete voorkomen. Zonder deze blauwe schijf is het ook niet mogelijk om in de blauwe zones te parkeren. Iedereen zou deze schijf dus in zijn auto moeten hebben liggen.

  • Maakt het mogelijk om te parkeren in de blauwe zones
  • Voorkomt een boete bij parkeren in blauwe zones
  • Van noodzaak om deze schijf altijd bij je te hebben in de auto

Beschrijving

  • Aantal: 1 stuk
  • Afmetingen: 11 x 15 cm
  • Kleur: blauw
Meer Minder

Specificaties
EAN 8720174474873
Productnummer 19610

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".