populaire merken

reizen

Er gaat bijna niks boven een heerlijke vakantie. Verwend worden in een van de vele hotels of ontspannen op de camping. Bij V&D vindt u alles voor een onbezorgde vakantie. Of die nu last-minute geboekt is of ruim van te voren gepland.

Reisbagage

Hoe u ook op vakantie gaat, bagage is altijd een noodzakelijk ‘kwaad’. Een goede koffer of tas maakt uw reis een stuk dragelijker. Wanneer u op reis gaat met het vliegtuig is een handbagage koffer erg handig, maar check van tevoren altijd de afmetingen bij uw vliegtuigmaatschappij, want elke maatschappij heeft haar eigen voorwaarde voor handbagage. Wat de voorwaarden ook zijn, V&D heeft een grote collectie handbagage koffers of -tassen. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Hardcover, softcover, kleur, gewicht, 2 of 4 wieltjes. Mag u maar 1 stuk handbagage meenemen, en wilt u onderweg gemakkelijk bij wat kleine dingen kunnen dan is een softcover met extra rits op de voorkant ideaal dan hoeft u niet uw hele koffer te openen. Als u de koffer niet op het vliegveld hoeft te openen dan is een hardcover koffer een goede optie.

Voor ruimbagage zijn de afmetingen minder belangrijk. Let vooral goed op wat het maximale gewicht is dat u mee mag nemen. Kies zelf het gewenste materiaal, de kleur en afmetingen van uw koffer. Een handig accessoire is in ieder geval een kofferweegschaal zo weet u ook op de terugweg zeker dat alles mee kan. Reist u met de auto, boot of bus? Ook dan is het handig om te letten op de formaten. Past het in uw auto, op de boot of in de bus. Een tip van V&D: zorg voor een opvallende koffer of doe iets opvallends aan uw koffer dan herkent u hem zo! Natuurlijk kunt u ook voor tassen, beautycases, toilettassen en handige reisaccessoires bij V&D terecht.

Goede voorbereiding is het halve werk

Wat is er allemaal toe doen, wat mag u absoluut niet missen, waar kunt u het beste gaan eten en wat u allemaal moet weten over de plaats of het land van uw bestemming? Antwoord op deze vragen kunt u vinden in de vele reisboeken die V&D aanbiedt. Een reisboek is het perfecte middel om alvast in de vakantiestemming te komen en ideaal om vast door te bladeren in het vliegtuig, de auto of de bus.

Andere landen brengen ook andere behoeftes met zich mee. Kijk eens tussen alle reisaccessoires om uw reis nog prettiger te maken. Een creditcardhouder of speciale reisportemonnee zijn in ieder geval ideaal voor op reis. Ook middelen tegen verschillende insecten mogen eigenlijk niet in uw bagage ontbreken, want er is niks vervelender dan op vakantie gaan en naar het ziekenhuis of de dokter te moeten. Vergeet ook vooral de zonnebrand niet als u een zonvakantie geboekt heeft.