CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER(S)


Elkaar jaren niet zien, maar als je elkaar weer ziet, is het als vanouds.. V&D is terug! En we hebben iets waar te maken. Want dat goede gevoel moet er wel meteen weer zijn, zeker als je contact opneemt met onze Customer Service. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hierin het verschil gaan maken. Ben jij servicegericht, denk je altijd in oplossingen en heb je al wat relevante ervaring op het gebied van customer service? Ben je fulltime beschikbaar en heb je zin om deel uit te maken van deze unieke start-up?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze nieuw op te zetten afdeling zoeken wij per direct:

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER(S)

In deze functie krijg je de unieke kans om de afdeling op te zetten en uit te bouwen. Er is alle ruimte voor jouw ideeën. Sterker nog, we verwachten van je dat je hierin meedenkt. Jouw motto is: van alle klanten ambassadeurs maken. Je trekt alles uit de kast om onze klanten het goede gevoel te geven: telefonisch, per mail of via whats’app. Soms is het even puzzelen, we zijn natuurlijk pas net gestart, dus niet alle vragen hebben een standaard oplossing. Het is daarom belangrijk dat je tegen een beetje dynamiek kan, en het een uitdaging vindt om tòch die oplossing te vinden.

En omdat een klein team hebben, verwachten we van iedereen net dat beetje extra. Daarom is belangrijk dat je houdt van aanpakken en goed prioriteiten kunt stellen. Onze customer service afdeling is geopend van 9u tot 18u.

What’s in it for you?
Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van de start-up van een merk dat weleens heel groot zou kunnen worden… het team is nog klein, maar heel ambitieus. Het kantoor deel je met je collega’s van onder andere America Today, CoolCat en MS mode. We hebben een super informele sfeer, een bar, relaxte binnentuin en gym. Mail daarom meteen je CV en motivatie naar PR@vd.nl


DTP STAGIAIRE


Ben jij een HBO student in de richting van dtp/grafische vormgeving? Beheers jij Indesign, Photoshop en Illustrator als geen ander? Kom ons versterken!

32-36 uur per week

Als Stagiaire DTP/vormgeving werk je mee op de afdeling marketing. Je draagt bij aan het optimaliseren van de relatie met de klant. Als creatieveling zal je bijdragen aan het creëren van visuele communicatie voor de online kanalen. Eigen ideeën en inzet worden aangemoedigd en gefaciliteerd. Je komt in een klein gezellig en gedreven team te werken en zal bij diverse werkzaamheden betrokken worden.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt de grafisch ontwerper bij de dagelijkse dtp-werkzaamheden;

 • je ondersteunt bij het uitwerken van concepten en online banners, e-mails, social media uitingen en nog veel meer;

 • het eigen maken, bewaken en uitvoeren van de V&D huisstijl;

 • je werkt samen met verschillende  professionals binnen het bedrijf.

Wie ben jij?

 • HBO werk-/denkniveau;

 • affiniteit met e commerce;

 • goede beheersing van Indesign, Photoshop en Illustrator;

 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

 • je bent op de hoogte van de laatste trends en weet deze ook toe te passen in je designs;

 • je bent creatief, stressbestendig, leergierig, gedreven, je hebt een positieve instelling en kunt goed samenwerken in een team.

What’s in it for you?
Naast een marktconforme stagevergoeding bieden wij jou de kans om deel uit te maken van de start-up van een merk dat weleens heel groot zou kunnen worden… het team is nog klein, maar heel ambitieus. Het kantoor deel je met je collega’s van onder andere America Today, CoolCat en MS mode. We hebben een informele sfeer, een bar, relaxte binnentuin en gym. Mail daarom meteen je CV en motivatie naar PR@vd.nl.


STAGIAIRE DATA ANALIST

Ben jij een echte analist? Hou je ervan om met behulp van analyses oplossingen te vinden voor verschillende doelen? Vind je het een uitdaging om jouw analyses te vertalen naar concrete adviezen? Kom ons versterken

32-36 uur per week

Als stagiaire data analist  werk je mee op de afdeling marketing. Je verzamelt en analyseert data en vertaalt deze vervolgens naar concrete adviezen en plannen. Je ondersteunt de shopmanagers en categoriemanagers bij de dagelijkse werkzaamheden. Je komt in een klein gezellig en gedreven team te werken en zal bij diverse werkzaamheden betrokken worden.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt bij de analyse en inventarisatie van huidige werkprocessen;

 • je ondersteunt bij het verzamelen, analyseren en opstellen van adviezen.

Wie ben jij?

 • HBO/WO werk-/denkniveau;

 • je bent analytisch en hebt affiniteit met data;

 • je beschikt over Excel vaardigheden;

 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

 • je bent creatief, stressbestendig, leergierig, gedreven, je hebt een positieve instelling en kunt goed samenwerken in een team.

What’s in it for you?

Naast een marktconforme stagevergoeding bieden wij  jou de kans om deel uit te maken van de start-up van een merk dat wel eens weer heel groot zou kunnen worden… het team is nog klein, maar heel ambitieus. Het kantoor deel je met je collega’s van onder andere America Today, CoolCat en MS mode. We hebben een informele sfeer, een bar, relaxte binnentuin en gym. Mail daarom meteen je CV en motivatie naar PR@vd.nl