buitenbanken

( 39 Artikelen )
stapelvoordeel

Banken voor in de tuin

Ziet u zich al zitten? Op de bank in uw tuin, met de krant, of in goed gezelschap... Misschien pikt u er heerlijk de ochtend- of avondzon op mee, vóór uw huis? Op welke plek uw tuinbank ook komt, u schept er een persoonlijke sfeer mee. Want voor elke smaak en budget biedt V&D een bank. Stijgerhout staat garant voor een ruige look, alsof u dat karwei zelf hebt geklaard - comfi kussen erin en klaar. Kwalitatieve rechttoe teak banken blijven een solide keuze. Meer romantische tuinliefhebbers slagen juist weer in teak met een boogvorm. Of past een compacte loveseat beter bij uw relatie? Of uw patio?

Van parkbank tot beach bench

Een moderne klassieker is de parkbank. Het merk Talen brengt die in hardhout met ijzeren krulpoten; OWN biedt een elegant model in voordelig kunststof. Wie zich liever verder weg waant, nestelt zich in de kussens van een loveseat van boomstammen van Van der Leeden. Voor het ultieme strandgevoel. Finn daarentegen kiest met superstrak design voor een tuinbank zonder rugleuning, maar mét bijpassende tuintafel.

Een bank online, bestel hem wel zo makkelijk

U vindt bij V&D online tuinbanken in alle maten, materialen en kleuren. Van whitewashed hout tot riet en van antraciet ijzer tot grasgroen kunststof. Ook uw persoonlijke lounge hoek stelt u gemakkelijk modulair samen met de losse elementen van 4SO.