loungesets

( 71 Artikelen )

Loungesets

Geniet van uw welverdiende rust. Loungen is dé manier om te ontspannen. Zak heerlijk onderuit in de kussens van uw nieuwe loungeset. Ontspannen muziekje erbij? Vogeltjes op de achtergrond? Zodra het weer het toelaat, verplaatst het leven zich naar tuin, terras of balkon. Met een compleet gamma aan loungesets biedt V&D u alle keuze. En gaat het regenen? Relax... slimme materialen maken veel van dit soort tuinmeubelen weerbestendig. Van praktisch kunststof tot speciaal bewerkt hout, canvas en lichtgewicht aluminium. En natuurlijk biedt V&D ook handige opbergmogelijkheden.

Lounge meubelen zijn dé trend

Horizontaal op een lange bank, of met uw fauteuil mee verhuizen met het zonnetje? Er is echt van alles op de markt. Plaats genoeg? Dan is een lounge hoekbank of hoekset van Garden Impressions een prachtige blikvanger. Zit u liever wat hoger of rechter op, dan biedt OWN daar praktische oplossingen voor. En gaat u voor hip en high end loungen, kijk dan eens naar de design tuinsets van Borek. Bijna te mooi om buiten te zetten.

Loungen en lunchen - waarom niet?

Niets is zo lekker als ontspannen met een heerlijk hapje en drankje. Fingerfood, een tinkelend glas. Een tafel bij uw loungeset biedt plaats aan al dat smakelijks. Kussen onder uw hoofd, voeten op de hocker… Of zit daar net die extra gast. Gezellig!

Of u nu een loungeset zoekt voor een boerentuin in Groningen, dakterras in Rotterdam, of serre in Maastricht. Ga rustig even meten en kijk wat er past. U kunt ook uw eigen loungeset samenstellen door losse elementen van loungebanken, te combineren met loungestoelen en een loungetafel. In De Tuin van V&D vindt u alles voor een ontspannen buitenleven.