1 | 1
Filters

Ligbedden

...In the summertime… in the summertime... Wie plek heeft voor een ligbed in de tuin kan heerlijk ‘luieren op een zonnige namiddag’. In de zomertijd dus, aldus the Kinks in 1966. Ogen dicht, vage geluiden op de achtergrond, niets is zo ontspannend als relaxen in de buitenlucht. Kom helemaal tot uzelf in uw eigen tuin of terras. Of tot elkaar… want in De Tuin van V&D vindt u ook tweepersoons ligbedden of een romantisch round bed.

Ligbedden - heerlijk horizontaal staan

Ligbedden zijn er in verschillende uitvoeringen op de markt. Plaats genoeg? Dan kunt u volledig onderuit. Een verstelbaar ligbed biedt alle comfort, tot en met een verstelbaar voeteneinde en een uitschuifbaar tafeltje. Dezelfde luxe ervaart u met een lounger, of relaxstoel met voetenbank. Rugleuning naar beneden, voetjes van de vloer. Tinkelend glas bij de hand op een los bijzettafeltje. Let the sun shine!

Populaire ligbedden

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook een ligbed is er in diverse soorten. Een ligbed van teak is een klassieker en met wieltjes verplaatst u het gemakkelijk over uw terras. Aluminium en kunststof zijn lichter en vergen nauwelijks onderhoud. En hebt u een gevlochten loungeset van wicker, dan vindt u daar ook een ligbed in stijl bij. Voor u alleen, of met z’n tweeën. En bent u niet zo’n rugslaper? Kruip deze zomer dan letterlijk in uw eigen mandje… OWN biedt een rond ligbed voor de tuin waar u zich heerlijk in kunt opkrullen.