Gardena

Gardena Dompel-drukopvoerpomp 5600/4 inox

229.99 170.01 je bespaart 59.98 (26%)

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verkoop door twinckels


Beschrijving

De Gardena dompel-drukopvoerpomp 5900/4 inox biedt een effectieve en efficiënte oplossing voor al je bewateringswerken. Met dit pakket kun je gemakkelijk water wegpompen, zelfs vanuit grote diepten. De pomp werkt erg stil en kan water uit putten en reservoirs pompen. Voor grote diepten draait deze pomp zijn hand niet om, de pomp werkt perfect onder hoge druk. Er kunnen tot wel drie grote sproeiers tegelijk aan de dompel-drukopvoerpomp worden gekoppeld. Met maximaal 5900 l / uur en een werkdruk van 3,5 bar is deze pomp een echte krachtpatser.

De pomp heeft een diameter van 149 mm en kan dus ook in smalle putten met diameter van 150mm. Met een bevestigingskoord van 20 meter en een verbindingskabel heeft de pomp een groot bereik en een nog grotere flexibiliteit. De dompel-drukopvoerpomp heeft een lange levensduur door de roestvijstalen behuizing en aansluiting. Zo wordt de pomp tijdens het werk onder water beschermd en is hij geschikt voor vaste leidingen. Voor vuil hoef je ook niet bang te zijn, de pomp kan worden gebruikt met een drijvende aanzuigset waardoor een perfecte oplossing voor handen is. Ook is het filter prettig om mee te werken, het beschermt de pomp tegen verstopping en schade. Een leeg reservoir is ook geen gevaar voor de dompel-drukopvoerpomp, de vlotterschakelaar beschermt het namelijk tegen schade door drooglopen.

De in- en uitschakelhoogte kan je perfect aanpassen aan jouw voorkeuren. De schakelaar is ook in te stellen om de pomp handmatig te bedienen, bijvoorbeeld met behulp van een stroomschakelaar. De geïntegreerde terugslagklep zorgt ervoor dat het water snel beschikbaar is, wat erg handig is bij irrigatiesystemen. Als je dus op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare dompelpomp die lang mee gaat, dan is de Dompel-drukopvoerpomp 5600/inox van Gardena de perfecte pomp voor jou. Gardena heeft al 40 jaar ervaring met allerlei tuingereedschappen en levert uitsluitend hoogwaardig materiaal.

Meer Minder

Specificaties
EAN 4078500047883
Productnummer 213396811

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".