sneeuwschuivers

( 13 Artikelen )
1 | 1
Filters

Sneeuwscheppen

Wie weet wanneer de nieuwe ijstijd weer aanbreekt? Weermannen vertellen ons dat we rekening moeten houden met meer extreme weersomstandigheden, dus hittegolven in de zomer en sneeuwstormen in de winter. Wie weet krijgen we in Nederland dan ook meer woorden voor sneeuw zoals de Eskimo’s. De Inuit, zoals ze eigenlijk heten, gebruiken 'aput' bijvoorbeeld voor 'sneeuw op de grond' en bedoelen met 'qana' 'sneeuw in de lucht'. Hoe dan ook, als er een pak sneeuw uit de lucht valt, is het tijd voor een goede sneeuwschep.

Uw stoep snel sneeuwvrij met een sneeuwschep

Dwarrelt de sneeuw uit de hemel en blijft hij ook liggen, dan vormt zich in een kwartier soms al een waar sneeuwtapijt. Kristallen die fonkelen in de zon zijn mooi op het gazon, maar op de stoep wordt het al snel een troep. Aangestampt ontstaat er uit losse sneeuw als snel een ijsbaan en dan wordt het gevaarlijk. De oplossing is simpel en niet duur. En wilt u een goedkope sneeuwschep kopen? Bij V&D online hoeft u niet eens naar de winkel te lopen. Wij bezorgen uw sneeuwschep gewoon bij u thuis, zelfs als uw stoep nog niet is geveegd.

Wat is een handige sneeuwschep?

Bij de aanschaf van een sneeuwschep let u vooral even op de breedte van de schuiver. Met een sneeuwschuiver van 43 cm baant u zich in één beweging al een pad. Koopt u een schuiver met een aluminium strip dan is die beter bestand tegen ijs dat zich al heeft gevormd op straat. Toch weegt zo’n kleine halve meter sneeuw al snel heel wat. Doet u het liever wat voorzichtiger aan dan zijn er ook voordelige sneeuwschuivers die wat smaller zijn. Of die u meer als sneeuwschep gebruikt dan als sneeuwschuiver.

Op wintersport? Neem een sneeuwschep mee!

Gaat u op wintersport, dan bestaat de kans dat uw auto insneeuwt. Zaterdagmorgen, koffers klaar, maar waar is de auto? V&D heeft een handige oplossing: koop een demontabele sneeuwschep die makkelijk in drie delen in uw kofferbak past. Ook prachtig voor wanneer u er samen met de kinderen een iglo mee bouwt. Neemt u de sneeuwschep wel met de bagage mee naar binnen? Want vindt u een sneeuwberg waar eerst uw auto stond, dan hebt u hem liever bij de hand dan in de kofferbak.

Onder winterartikelen vindt u trouwens sneeuwkettingen en nog veel meer praktische producten voor wanneer u met de auto naar de sneeuw gaat, of gewoon met de auto een Nederlandse winter goed door wilt komen.