1 | 1
Filters
Prijs
-

Tuin wanddecoratie

Altijd al een amerikaanse oldtimer willen bezitten, of vanaf uw tuinterras of balkon willen uitkijken over zee? Misschien bent u een avonturier en komt u graag oog en oog met een wilde neushoorn? Met wanddecoratie in de tuin brengt u werkelijk de hele wereld aan uw voeten. Het kan met canvas voor buiten. Zo’n tuindoek van gewapende kunststof is weerbestendig en leverbaar in prachtige realistische kleuren en diverse formaten. Sommige tuindoeken spant u op via rvs ringen in de hoeken. Andere zijn voorzien van een fraaie houten lijst van FSC gekeurd hout. Of neem een tuinschilderij dat is opgespannen rondom een houten frame, of een banner die u eenvoudig uitrol en ophangt met boven en onder een stevige houten lat. Kunt u niet kiezen? Ook binnen komen deze schilderijen buitengewoon goed uit de verf.

Canvas wanddecoratie - geweldig gezichtsbedrog in de tuin

Het franse trompe-l’oeil staat voor een schildertechniek die bedrieglijk realistisch aandoet - het betekent letterlijk: “bedrieg het oog”. Mooie voorbeelden hiervan vindt u online in De Tuin van V&D. Een doorkijkje naar een ruime weide, waar het jaar rond de zon schijnt. Of een wanddecoratie die uw tuin verbindt met een toscaans steegje waar kleurrijke bloemen voor de luiken hangen. Wie zich graag zen voelt in de tuin, vindt rust bij een banner met boeddha of een canvas met kleurrijk lavendel.

Kunst op tuinposters voor terras, balkon en binnen

Vind alle inspiratie die u wenst. Met V&D’s uitgebreide gamma tuindoeken, banners en buitencanvassen zit er altijd iets bij dat u blij maakt. Hoort u de koeien al loeien? De vogels al fluiten? De bijen al zoemen? Of ontwaart u daar het gedreun van een olifant aan het einde van uw tuin? Auto’s, stillevens, dieren, planten en meer. De kunst op tuindoek kan tegen een buitje en brengt u steeds weer in een zonnige stemming. Ook op het balkon en binnen.