Decoratiemateriaal

Nederland brengt steeds meer tijd door in de tuin. Lekker ontspannen loungend op comfortabele banken of heerlijk aan de maaltijd rondom een diningtafel die niet bang is van een buitje. Zo’n woonkamer buiten wordt extra gezellig met tuin accessoires. Hiermee schept u uw eigen sfeer. In De Tuin van V&D vindt u allerlei ideeën voor tuindecoraties, waarmee u naar hartelust kunt combineren.

Sfeerbepalende accessoires voor tuin en balkon

Een mooie tuin is voor iedereen anders. De een voelt zich buiten thuis in een wilde tuin vol bomen en planten, een ander komt juist tot rust binnen de strakke lijnen van een vlak terras. Ook op een balkon kunnen accessoires een eigen sfeer creëren. Bijvoorbeeld met een decoratieve tak. Het meeste decoratiemateriaal voor in de tuin is weerbestendig en kan dus zonder problemen het Nederlands klimaat weerstaan.

Decoratiemateriaal maakt uw tuin af

Verrijk de natuurlijke uitstraling van uw tuin met een pallet of fruitkistjes als basis voor uw tuinideeën. Ze zijn er in diverse kleuren, van naturel vergrijsd tot warm teak. Of kiest u voor een kleurtje? Blauw, rood, multicolor … Combineer ze gerust voor een wat willekeurig sfeer. Appelkistjes die zó uit een boomgaard lijken gehaald, vult u met hooi, boomschors, mos of houtsnippers. Een boeddha of wat heksenbollen maken uw creatie af. Of presenteer die op een terra-kleurig dienblad met wat steentjes of glasbrokken. Wie voor een meer moderne woonkamer-buiten gaat, bouwt zo’n ambiance op een strak dienblad of glazen kaarsblad. Decoreer die met gekleurde parels en juist weer een wild stuk schors of grillige decoratietak voor een blikvanger van jewelste. Een lantaarn geeft die een schitterende gloed.

U shopt uw tuindecoratiemateriaal veilig en voordelig bij V&D online.