Warentuin Mix

Potcomponent Potzetter Lichtbruin 3 stuks voor een ronde pot

12.99
STAPELVOORDEEL: ontvang €5.00 korting per extra item. 1 item = geen voordeel | 2 items = €5.00 voordeel | 3 items = €10.00 voordeel etc. Geldt voor alle items met GROEN label stapelvoordeel. Combineren is mogelijk. De korting wordt verrekend in je winkelmandje.

Verkoop door Warentuin


Beschrijving
Deze lichtbruine potzetter van Warentuin is bij uitstek geschikt om een goede afwatering van ronde potten te bewerkstelligen door te functioneren als verhoging op drie punten. Het model kan wat afwijken van de foto. U kunt deze potzetters op twee manier gebruiken. U kunt deze potzetters aan de buiten zijdes van de pot plaatsten, echter blijven de potzetters dan zichtbaar. Het is mogelijk de potzetters met watervaste verf over te verven zodat de kleur van de potzetter overeenkomt met uw kleur bloempot. Bij grotere potten kunt u de potzetters plat onder de pot zetten. Op deze manier zijn de potzetters niet zichtbaar en lijkt het net of de pot �zweeft�. In beide gevallen stroomt het water gemakkelijk de pot uit, zo voorkomt u dat uw potten kapot vriezen! Deze potzetters zijn geschikt voor alle varianten ronde potten. Voor ronde potten zijn minimaal 3 potzetters nodig. Wij verkopen deze potzetters per drie stuks. Uit de collectie potterie. Van het merk Warentuin Mix, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Het gaat om 1 artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Potcomponent Potzetter Lichtbruin 3 stuks voor een ronde pot, uit de serie pothouders, leuk artikel om te hebben!
Meer Minder

Specificaties
Productnummer 55297p

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".