POPULAIRE MERKEN

De tuin van V&D

Zonnig of beschut, groot of klein - in de tuin kunnen we fijn onszelf zijn. Een tuin betekent voor iedereen wat anders. Wie groene vingers heeft, blijft geboeid door alles wat groeit en bloeit. Bij V&D vindt u dan prima tuingereedschap voor spitten en snoeien en poten en sproeien. Barbecue liefhebbers vinden juist hun draai met een fijne BBQ of buitenkeuken en tal van handige hulpjes waarmee ze een waar feestmaal aanrichten - de tuin als culinair paradijs. Logisch dat je daar even lekker voor gaat zitten. De nieuwste dining sets staan garant voor uren comfortabel tafelen en natafelen. Klassiek, caraïbisch, hip design, mediterraan… ú bepaalt de sfeer. Ook als het gaat om het ultieme ontspannen in een loungeset of ligbed. En als de zon dan achter de einder zakt, kan de tuinverlichting aan en stoken we de vuurkorf nog even op. Zon of regen, bij V&D in de tuin komt u altijd de nodige inspiratie tegen.

De tuin als tweede huiskamer

Van ‘t vroege vogel ontbijt, tot een lazy brunch of late barbecue… Moderne tuinmeubelen toveren uw tuin, terras of balkon om tot een tweede huiskamer. Wat is er heerlijker dan eten in de buitenlucht aan uw nieuwe diningset. Wel even een dienblad pakken, dan is uw tuintafel zó gedekt. Of zakt u liever heerlijk onderuit in de kussens van uw nieuwe loungeset. Ontspannen muziekje erbij? Vogeltjes op de achtergrond? Fingerfood, een tinkelend glas binnen handbereik. Een tafel bij uw loungeset biedt plaats aan al dat smakelijks. Kussen onder uw hoofd, voeten op de hocker… Of zit daar net die extra gast. Gezellig! Tuinmeubelen in alle soorten en maten bestelt u super relaxed bij V&D, net als fraaie decoratieve elementen en handige opbergmogelijkheden.

Alles in huis voor de tuin van uw dromen

Steekt u uw handen graag uit de mouwen? En mag de tuin weleens op de schop? Bij V&D bestelt u online eenvoudig weg alles waarmee u uw droomtuin realiseert en onderhoudt. Van alle mogelijke bestrating en siertegels tot een vijver voor uw vissen. En van aarde, mest en bodembedekking tot een keur aan tuinplanten en potten. Toe aan een nieuwe schutting, berging of tuinhuisje? En het gereedschap om die vlot te plaatsen? U vindt het bij V&D. Van partytent tot parasol, voor elk weertype bent u bij vd.nl aan het juiste webadres. Iets nodig voor de tuin? Wij bezorgen al uw tuinspullen wel zo prettig bij u aan huis.

Het juiste tuingereedschap voor elke groene klus

Van siertuin tot moestuin en van balkonplanten tot beukeboom. Alles wat groeit vergt onderhoud. Ja, zelfs een terras moet op z’n tijd geschrobd of simpel schoon gespoten. Werken in het groen, tuinieren, werkt rustgevend en laadt tegelijk uw energieniveau weer op - hoe inspannend een tuinklus ook kan zijn. Goed tuingereedschap scheelt dan wel het halve werk. En met het slimme combi-systeem van Gardena of van Wolf Garten hebt ook maar de helft nodig van een schoffel, hark, boomzaag, borstel, voegenkrabber, enz. Een kwestie van klik-en-klaar met hun losse stelen. Wat dacht u van de sterke staaltjes kwaliteitsgereedschap van Fiskar of het ruime traditioneel houten aanbod van Talen Tools? Elektrisch tuingereedschap, of handwerk, hogedrukreinigers of beitsen? Kijk gerust rond in de tuin van V&D - goede kans dat uw groene vingers gaan jeuken.