Firefriend

FIREFRIEND DF-6502

27.95

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving

Met de FireFriend DF-6502 Sfeerhaard Bio-Ethanol creëer je eenvoudig een gemoedelijke en intieme sfeer. Doordat er geen afvoerkanaal nodig is bij deze sfeerhaard, kun je hem zowel binnen als buiten gebruiken. Deze veilige en decoratieve sfeerhaard zorgt direct voor een gezellige en knusse sfeer.

Eenvoudig in gebruik
De FireFriend DF-6502 Sfeerhaard Bio-Ethanol is eenvoudig in elkaar te zetten: je hoeft enkel de glasplaten te monteren op de metalen basis. Je vult vervolgens de RVS brander met bio-ethanol tot het aangegeven maximum. De bio-ethanol wordt er niet bij geleverd, maar is gemakkelijk te verkrijgen. Met een lange aansteker of de achterkant van de vuurdover steek je de sfeerhaard aan waardoor je direct kunt genieten van de mooie vlammen in de haard.

Overal te gebruiken
Deze stijlvolle bio-ethanol sfeerhaard is ideaal voor gebruik binnen- en buitenshuis. Op een mooie zomeravond kun je deze sfeerhaard buiten op tafel zetten voor extra licht en gezelligheid. De haard is binnenshuis echter ook heel eenvoudig te gebruiken. Doordat bio-ethanol geurloos is en geen restafval zoals roet of as produceert, is er geen afvoerkanaal nodig voor het gebruik van deze sfeerhaard. Tijdens donkere dagen brengt deze sfeerhaard dan ook veel gezelligheid in huis. Bovendien is het een bijzonder cadeau!

Veilig in gebruik
Deze sfeerhaard is veilig in gebruik, hij voldoet dan ook aan de Duitse Norm voor veiligheid. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van deze bio-ethanol sfeerhaard. Door het geharde veiligheidsglas en de sterke metalen basis is de sfeerhaard zeer stabiel. De dubbele RVS brander zorgt nog eens voor extra veiligheid, op deze manier kan de bio-ethanol nooit gaan lekken. De vuurdover zorgt ervoor dat je het vuur eenvoudig dooft zonder dicht in de buurt van de vlammen te komen.

Op alle producten van FireFriend ontvang je 24 maanden garantie.

Wat vind je in de doos:
Sfeerhaard Bio-Ethanol, vuurdover, handleiding

Redenen om voor de FireFriend DF-6502 Sfeerhaard Bio-Ethanol te kiezen:Stijlvol design met een metalen basis, RVS brander en glazen buitenkantDe sfeerhaard produceert geen restafval zoals roet of as waardoor er geen afvoerkanaal nodig isVoldoet aan Duitse veiligheidsnormen: veilig in gebruikZeer geschikt als tafelhaard dankzij het formaat (34 x 16 x 17 cm)Inclusief vuurdover, om de haard veilig en gemakkelijk te kunnen doven- Stylish design with a metal base, stainless steel burner and glass exterior
- No outlet is needed because there is no production of waste such as soot or ash
- Meets the German Standards of safety: safe to use
- Perfect to use as a table fireplace, thanks to the size (34 x 16 x 17 cm)
- Firekiller included to extinguish the fire easy and safe

Specificaties
EAN 8713016065025
Productnummer 413
Technische details
Soort Vrijstaande kachel
Openhaard type Open
Brandstof Ethanol
Kleur van het product Zwart
Afvoerloze Ja
Model Horizontaal
Vormgeving Haard
Schoorsteen vereist Nee
Gewicht en omvang
Breedte 340 mm
Diepte 160 mm
Hoogte 170 mm
Gewicht 1,9 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde schoorsteen Nee
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH) 340 x 160 x 170 mm

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 2,49. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".