Zomer sale

Keukenweegschalen

Men neme… Vroeger begonnen de recepten in veel kookboeken met deze typische bewoordingen. Men neme 200 gram boter… enzovoort voor Oma’s Appeltaart. Maar hoe weeg je zoiets. En hoe meet je de 8 gram vanillesuiker af en die 15 gram paneermeel? Waar de ene bakker het doet met een ‘snufje’ wil de precisie-kok het toch graag exact wegen. Met een keukenweegschaal uit hét warenhuis op het web, hebt u alle ingrediënten bij de hand voor een geslaagd recept. Bij V&D vindt u digitale keukenweegschalen te over.

Digitale keukenweegschalen voor precisie-koks

Uiterst precies ingrediënten afwegen doet u met de BK compacte keukenweegschaal. Deze heeft een modern RVS design en een uitklapbaar digitaal display. De wegingen zijn tot op de gram nauwkeurig en de digitale keukenweegschaal kan tot 5000 gram wegen. BK sinds 1851 loopt voorop met slimme toepassingen en hoogwaardige techniek en is - net als V&D - een Hollands bedrijf met een lange historie. Logisch dat u binnen onze afdeling Koken & Bakken en in Tafelen een keur van BK producten vindt, van pannen tot messen en van knoflookpers tot ... keukenweegschaal.

Voor een nette prijs vindt u ook digitale keukenweegschalen tot 5kg bijvoorbeeld van Cosy & Trendy. De meeste elektrische keukenweegschalen zijn rechthoekig met een duidelijke display. Er zijn er in rvs of met een naturel hout-look. Met de tarra-knop zet u de weegschaal gemakkelijk op 0 met uw eigen schaal én u weegt eenvoudig het volgende ingrediënt af dat u stort bij wat u al eerder afwoog. Cosy & Trendy heeft ook een vrolijke ronde ‘glazen’ keukenweegschaal.

Voor de (semi)professionele kok voert V&D ook een lijn keukenproducten van Cosy & Trendy for Professionals.

Opvouwbare keukenweegschaal mét digitaal display

Met al die prachtige keukenapparatuur kan het weleens dringen worden op het aanrecht of in de keukenkastjes. Daarom kiest V&D compacte keukenweegschalen die niet veel ruimte in beslag nemen. Maar wat dacht u van een opvouwbare keukenweegschaal? Het trendy innovatieve merk Joseph Joseph ontwikkelde een digitale keukenweegschaal met drie armen die u uitklapt tot een soort onderzetter voor uw schaal. Ingeklapt vormt het één klein geheel dat zó in uw besteklade past. De Tri Scale groen keukenweegschaal van Joseph Joseph past met hetzelfde gemak in uw winkelmand bij V&D online. En misschiein morgen al door uw brievenbus?

Deze keukenweegschaal maakt deel uit van een serie opmerkelijk leuke keukenproducten van Joseph Joseph.