Zyliss

Zyliss - Snijplank 9 mm en mattenset 25,5x37,5 cm

null

Verkoop door Interloyal


Beschrijving
Als je een recept hebt met veel verschillende elementen, is deze snijplank perfect, de 4 oppervlakken geven u de flexibiliteit om van rauw vlees naar vis en vervolgens naar groenten te gaan zonder angst voor besmetting. U kunt de matten aan de onderplaat (H9mm) vast laten zitten of de matten uitgespreid over uw werkblad gebruiken. Als je klaar bent met het creatief aan de slag gaan met het recept, doe je het gewoon allemaal in de vaatwasser.
Meer Minder

Specificaties
Materiaal Polypropyleen
Productnummer 2731

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".