1 | 1
Filters
Prijs
-

Springvormen

U kunt hoog springen of laag springen - bij V&D vindt u alle springvormen voor het bakken van de heerlijkste taarten. Geen doorsnee springvormen, maar vormen die eruit springen door hun kwaliteit en variëteit: de hoge springvormen uit de Carat-lijn van Patisse hebben bijvoorbeeld een 2 lagen antikleef coating. Ze zijn kras-, corrosie-, vlek- en slijtbestendig. De openstaande brede rand vangt overtollig vocht op - wel zo slim. Zoals u wel zo slim bent, dat u uw verse taart beter niet met een scherp mes snijdt, maar toch liever met een taartschep. Zo voorkomt u onnodig beschadigen van uw favoriete springvorm. Vanzelf zijn er ook lage springvormen en telt de Carat-lijn nog veel meer heerlijke bakspullen van Patisse. Mag het net iets lager geprijsd? De Patisse Silver Top lijn is dan een prima alternatief.

Springvormen van harte aanbevolen

Behalve praktische ronde hoge en lage springvormen, vindt u het misschien ook eens leuk om te variëren met een vierkante springvorm. Of bakt u een taart voor uw lief of lief kleinkind met een springvorm in de vorm van een hart. Zoet of hartig, recht of hartvormig. Uw taarten springen er altijd super lekker uit met een springvorm van uw favoriete warenhuis op het web: V&D online.

Van voordelige set springvormen tot Le Creuset

In de keuken van mama vindt u voordelige springvormen van La Cucina: haar 2-delige springvormset combineert er één van Ø 24 cm en één van Ø 25 cm. De vormen zijn geschikt om heerlijke cakes of taarten mee te bakken. Bak er twee tegelijk en maak er een fraaie gestapelde cake mee. De anti-aanbaklaag of teflon heeft bij de verschillende merken een andere naam en varieert in techniek. Le Creuset dacht eraan om zijn springvorm te voorzien van een siliconen lipje waarmee u de springvorm direct uit de oven al veilig en voorzichtig opent. Ruikt u de geur van verse appeltaart al, of bakt u deze keer een taart met een biscuitbodem, een cheesecake, of monchou taart. Met een springvorm vormt dan nooit een probleem. En wilt u een mooie tulband bakken? Kijk dan eens naar de oplossing van Cosy & Trendy. Zij ontwikkelden springvorm die beschikt over 2 bodems: 1 basis-bodem en 1 tulband-bodem. Perfect dus voor diverse gerechten. Alles voor koken & bakken vindt u bij V&D online.