1 | 1
Filters
Prijs
-

Slagroomspuiten

Een toefje slagroom op de taart staat - spreekwoordelijk - voor een eindresultaat dat helemaal áf is. Een kers op de taart mag ook. Terwijl men in Engeland spreekt van de ‘icing on the cake’. Als bakliefhebber neemt u een dergelijk spreekwoord juist letterlijk. U zoekt een slagroomspuit waarmee u uw heerlijke baksels de ‘finishing touch’ kunt geven. Of een smakelijke vulling. Want met slagroomspuiten kunt u meer dan … slagroom spuiten!

Spuitzakken en handbediende slagroomspuiten

Natuurlijk verkoopt V&D ook simpele wegwerp spuitzakken en een duurzame nylon spuitzak, en tal van losse spuitmondjes en roomhoornpennen. De fervente hobbykok of bakker spuit hiermee in een handomdraai de prachtigste patronen. Er zijn ook cilindervormige garneerspuiten die u vult met vers geslagen room, of gemakkelijk kant-en-klare slagroom uit de supermarkt. Zuiger erop en u kunt aan het decoreren.

Slagroomspuiten met gaspatronen kunnen meer

Hoe veelzijdig een luxe slagroomspuit is, blijkt wel uit wat u allemaal kan met de handige spuit van Hendi. RVS slagroomspuiten van Hendi zijn geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Met zo’n professionele slagroomspuit maakt u heerlijke mousses, desserts, koffie en slagroom. Hij kan warme sauzen aan tot 70 graden en houdt uw creaties in de koelkast tot 14 dagen vers. Deze slagroomspuit komt met verschillende spuitmondjes en werkt op gaspatronen. Let erop dat u deze los bijbesteld bij uw aankoop. En check desgewenst ook even of u aanvullende RVS spuitmondjes kunt gebruiken. Goedkopere slagroomspuiten van Hendi vindt u ook bij V&D online - de ‘witte’ serie, die behalve in 1L en 0,5L ook voordelig te koop is als 0,25L exemplaar.

Kijk en vergelijk ook andere merken slagroomspuiten: van Mosa, Kidde, Young of iSi… In zwart of wit of RVS. Of misschien bent u wel op zoek naar een aluminium slagroomspuit? Van Cosy & Trendy heeft V&D die in een wip bij u thuisbezorgd.

Oppassen met slagroompatronen

V&D vraagt uw attentie voor het volgende: Kinderen zijn er achter gekomen dat ze slagroompatronen kunnen gebruiken om high te worden van het lachgas dat erin zit. Het Trimbos waarschuwt dat dat niet zonder gevaar is voor hun gezondheid. U kunt bij V&D gaspatronen bestellen in doosjes tot 100 stuks. Maar wees dus a.u.b. voorzichtig waar u deze opbergt.