0 Artikelen

Ovenwanten

Als van iemand gezegd wordt dat hij of zij van wanten weet, dan wordt daarmee bedoeld dat iemand meteen aan de slag gaat als er iets moet gebeuren en alles ook goed uitvoert. Wel prettig als die iemand daarbij niet meteen zijn vingers brandt…

Geen blaren voor wie van ovenwanten weet

In de keuken kan het er heet aan toegaan. Vooral als u gebruik maakt van een oven (of magnetron) kunnen ovenschalen of springvormen bloedjeheet worden. Toch zult u wel eens voor hetere vuren hebben gestaan en neemt u de handschoen met plezier op. Jazeker, bij uw favoriete warenhuis op het web vindt u ook ovenhandschoenen! De Moha ovenhandschoen Design is gemaakt van neopreen, het materiaal van moderne duikpakken. Hittebestendig tot 220 graden en waterdicht, kunt u met deze 5-vinger-handschoen al uw vingers bewegen. Wel zo veilig en ideaal voor iedereen die weleens ongelukjes met ovenschalen heeft; de handschoen is namelijk ook anti-slip. Een prachtig cadeau voor elke hobbykok in de familie of vriendenkring. Of trakteert u zich vandaag eens zelf?! U vindt nog veel meer prachtige en praktische keukenaccessoires van Moha in ons webwarenhuis.

Ovenwanten per stuk of per paar

Traditionele ovenwanten, met alleen één losse duim, zijn er in diverse maten en materialen. Voor mannen en vrouwen, ovenwanten heeft V&D echt te klus en te kleur. Een stoere donkere jeans ovenwant voor hem, een vrolijk rood ruitje voor haar? Wie er ook door het oven-ruitje kijkt, elke hobbykok heeft een passende want bij de hand. Let u goed op de maat die u bestelt - en valt het thuis toch tegen? Geen probleem, bij V&D online ruilt u uw producten net zo makkelijk om als u van ons gewend bent.