shoppingweekend
1 | 1
Filters
Prijs
-
Merk

thuis

Is je huis of appartement toe aan een compleet nieuw interieur, alleen een paar woonaccessoires of het uit opfleuren met bloemen of planten? V&D bied je een groot aanbod interieurartikelen. Naast alles voor jouw woonkamer heeft V&D ook een compleet assortiment voor je keuken, badkamer & tuin. Ook op het gebied van elektronica heeft V&D een breed assortiment: audio, hifi en televisies. Het grote voordeel van winkelen op vd.nl is dat je zelf niet hoeft te sjouwen met grote pakketten en of het wel of niet in jouw auto past is ook geen zorg meer. Elke bestelling die je bij V&D doet wordt gratis bij jou thuisbezorgd.

Woonartikelen in verschillende stijlen

Heb je een landelijk interieur of houd je meer van strak en modern? Voor elke woonstijl heeft V&D een bijpassende kast, stoel of lamp. Maar ook heel veel bijzettafeltjes, vloerkleden, kussenhoezen, plaids en andere woonaccessoires om jouw huis helemaal gezellig en knus in te richten.
Heb je moeite om de gewenste sfeer in huis te creëren? Een tip onze verkoopmedewerker: begin bij de grote meubelen en kijk of deze bij de stijl passen. Je gaat dan van de grote meubels naar de kleinere. Zo kijk je stap voor stap of het bij je interieur past en waar u nog elementen mist. Gaat u voor een strak interieur, maar heeft een antieke kast als erfstuk in jouw woonkamer die je niet kwijt wil? Zet dan een paar moderne elementen in de antieke kast, zo past ook deze ook weer een stuk beter bij jouw gewenste stijl.
Elk interieur fleurt helemaal op van een mooie plant of een gezellig boeket. Vind je het ook zo vervelend dat een bos bloemen vaak na een paar dagen al niet meer zo mooi is of gaan jouw planten snel dood? V&D heeft de oplossing. Prachtige bloemen nauwelijks van echt te onderscheiden. Altijd mooi waar ze ook staan ook al zet je ze in de volle zon of in de schaduw.

Uitgebreid koken en dan aan tafel

Bij V&D vind je alles voor het k