Adler AD 7808 - Radiator - olie gevuld - 9 ribben

59.95

Levertijd : 2-3 werkdagenBeschrijving
Een zeer efficiënte, met olie gevulde radiator. Het helpt als een kamer moet worden verwarmd zonder verwarming of als die niet efficiënt genoeg zijn. Het is onmisbaar wanneer er een storing in het verwarmingssysteem optreedt. De radiator geeft de mogelijkheid om de temperatuur te regelen. Voor de veiligheid is het apparaat uitgerust met een bescherming tegen oververhitting. De radiator heeft een elegante vorm, het past in elk interieur  thuis of op kantoor zelfs waar gasten of klanten langskomen. De met olie gevulde radiator AD 7808 heeft 9 vinnen en heeft een vermogen van 2000W.

Specificaties
EAN 5902934830805
Productnummer 1058

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 2,49. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".