Rayen

Rayen hangend doucherek met 3 vakken en 2 zeepdispensers – 40 x 13 x 60 cm

null

Verkoop door Timishop


Beschrijving
Deze hangende doucherek met 3 vakken en 2 zeepdispensers is makkelijk op te hangen aan de douchstang of aan de douchkop houder. Er worden 2 zuignappen bijgeleverd om hem strak tegen de muur te houden. Er zitten 2 zeepdispensers bij met een pompje. Er zijn 3 vakken, een van 30 x 12 cm, een van 22 x 11 cm en een van 14,5 x 10 cm. Ook zitten er naast het onderste vak 2 haken waar wat aan gehangen kan worden. Alles dus netjes opgeruimd, en niet overal flesjes in een hoek of op de grond. De douchecabine ziet er weer net en opgeruimd uit.
Meer Minder

Specificaties
Productnummer 950p

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".