Hidrate Spark

Hidrate Spark Steel Smart Waterfles - 620 ml - Chug - Black

79.99

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verkoop door fitwinkel


Beschrijving
Dagelijks genoeg drinken op een slimme én stijlvolle manier. De Hidrate Spark Steel Smart Waterfles houdt bij hoeveel water je drinkt en geeft een LED melding als het tijd is voor een nieuwe slok. Zo haal je moeiteloos je dagelijkse waterinname van 1,5 tot 2 liter. br/br/Hidrate Spark Steel Smart; hoe het werktbr/br/De Hidrate Spark Steel Smart Waterfles heeft een sensor in de bodem van de fles. Deze sensor registreert hoeveel water je drinkt en hoe vaak je deze bijvult. Dit zie je allemaal terug in de app op je smartphone. De fles motiveert je daarnaast om ook echt te blijven drinken. Aan de onderkant van de fles zit namelijk een slimme LED ring die dient als reminder. Heb je dus even niets gedronken? Dan gaat het licht branden en weet je dat het tijd is om een paar slokken te nemen. De frequentie en de kleur van deze LED meldingen stel je zelf in via de app. br/br/Smart integratiebr/br/De naam zegt het al: deze oplaadare waterfles van Hidrate is helemaal smart. Je vochtinname wordt nauwkeurig bijgehouden via de Hidrate Spark app die je installeert op je smartphone. Via bluetooth is deze app gekoppeld met je waterfles. Naast een app, kun je de Hidrate Spark Steel ook gebruiken in combinatie met je smartwatch en is hij koppelbaar met bekende apps als Google Fit, Apple Health, Garmin, Fitbit, Healt Mate en Under Armor. br/br/Isolerende functie voor ijskoude drankjesbr/br/br/De waterflessen van Hidrate zijn vacuum geïsoleerd. Dankzij deze isolerende functie blijven je koude drankjes ijskoud tot wel 24 uur. br/br/Stijlvolle kleuren en variantenbr/br/De Hidrate Spark Steel Smart Waterfles is zeer populair. Niet alleen dankzij de lsimme functionaliteiten, maar ook om zijn stijlvolle uiterlijk. De Waterfles is bij ons verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, met verschillende mondstukken en in 4 prachtige kleuren:br/Black Deep Blue Sea Glass Brushed Stainless Steel br/De voordelen van veel water drinkenbr/br/Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de voordelen van veel water drinken. Zo leidt voldoende vochtinname tot een mooiere en stralende huid. Daarnaast slaap je rustiger, heb je meer energie overdag en is je algehele gezondheid een stuk beter.
Meer Minder

Specificaties
EAN 0815105022914
Productnummer 35279

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".