Fitness-mad

Medicine Bal Rubber Waterproef 5 KG Zwart/Oranje

47.83

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Medicine Bal rubber waterproef 5 kg (24 cm), zwart/oranje.

De Medicine Bal is een uitstekend hulpmiddel voor een volledige body workout, vooral in combinatie met een Swiss Ball. Gebruik het voor
versterking van schouders, rug, armen en benen, en om buik kracht te ontwikkelen. In tegenstelling tot de gewicht machines die worden vastgeschroefd aan de vloer en een onnatuurlijke beweging geven, levert de medicine bal gewicht-weerstand door middel van een volledig assortiment van bewegingen. Ideaal voor sporters, boxers, golfers en racketsporten spelers.
De Bal is gemaakt van rubber, ze stuiteren, zijn waterdicht en zijn
makkelijk vast te pakken.

Specificaties
Kleur Oranje
Materiaal Rubber
EAN 8718807109810
Productnummer 51329

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 2,49. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".