Bodi-tek

Bodi-tek - BT-ABTR-A&L - arm & body toning

29.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis.


Beschrijving
De Bodi-tek Arm & Body toner biedt een gerichte work-out voor het opbouwen van spieren. De pads worden gebruikt voor arm-, been- of bovenlichaamspieren en doen al het werk voor u. De intensiteit van het work-out programma van 23 minuten wordt in stappen opgebouwd en het programma stopt automatisch als de work-out is afgerond. Het kan discreet onder de kleding gebruikt worden zodat een work-out op vrijwel elk moment mogelij kis.

Inhoud: 2x bediening & pads (batterijen meegeleverd.

Belangrijkste specificaties:
- 15 intensiteitniveau's
- 23 min durend programma
- 2x bediening & pads
- geschikt voor mannen en vouwen
- 2 jaar garantie
Meer Minder

Specificaties
EAN 5019487086099
Productnummer 381

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".