Bodi-tek

Bodi-tek - AB toning, exercising & firming belt, purple

49.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis


Beschrijving
erstevig je middel buikspieren veilig en gemakkelijk in het comfort van uw eigen huis met de Bodi-tek BT-ABBI AB-toning, exercing & firming Belt . De buikspiertrainer gebruikt een elektrische spierstimulator (EMS) om de rechte en schuine buikspieren te verstrakken, te verstevigen en in vorm te brengen voor een strak en gestroomlijnd lichaam.
Draag de Bodi-tek buikspiertrainer tijdens je oefening om de positieve effecten te vergroten en sneller resultaat te bereiken. Je kan de riem ook tijdens dagelijkse activiteiten discreet onder je kleding dragen. Kies uit 10 verschillende programma's en 40 intensiteitniveaus voor een persoonlijke work-out op elk moment op elke plaats.

Belangrijkste specificaties:

Effectieve EMS (Electrical Muscle Stimulation) technologie
Stelt de gebruiker in staat zijn spierontwikkeling te regelen voor het gehele abdominale gebied
Gebruikt specifieke faradic golflengtes in elk programma om het de door u gewenste resultaat te krijgen
LCD display
10 programma’s, iedereen kan hierdoor sterke en hardere buikspieren kijgen door 1 druk op de knop
Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
Intensiteit instelbaar; 40 standen
autotimer
Voor taille omvangl: 74 - 160cm
werkt op 3 x AAA batterijen
werking met twee kanalen
Inhoud: besturingseenheid, tailleband, instructies
Garantie: 2 jaar


Hoe werkt de Ab- AB-toning, exercing & firming Belt ?

Hij werkt volgens het principe van EMS (Electrical Muscle Stimulation). Het genereert veilig, zwakke elektrische pulsen op de huid via de speciale elektroden aan de binnenkant van de band. Deze elektrische pulsen activeren de zenuwen die de spieren controleren. De pulsen trekken dan samen en ontspannen de spieren op dezelfde wijze als een work out oefening De pulsen zijn ontworpen om de natuurlijke spiercontracties, doeltreffend en comfortabel te imiteren.

De programma's verzenden de pulsen op regelmatige tijdstippen, zodat de buikspieren aanspannen en ontspannen, vergelijkbaar met het doen van reguliere sit-ups.

Hoe voelt het?

Bij aanvang geven de impulsen een mild tintelend gevoel en als de intensiteit wordt verhoogd zult u merken dat de spieren zich aanspannen. De aanspannings- en ontspanningsperiodes variëren, dit is afhankelijk van het gebruikte programma. De spiercontracties zijn geleidelijk, elke contractie start met een langzame stijging, dan blijft het in een bepaalde positie gedurende enkele seconden en vervolgens ontspannen de spieren zich weer.

Specificaties
EAN 5019487086105
Productnummer 380

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".