Gladiator

Gladiator Sports hooikoorts tape (per rol - Verkrijgbaar in 9 kleuren)

12.95 7.95 je bespaart 5.00 (39%)

Binnen 1-2 werkdagen in huis.


Beschrijving
Ook zo'n last van hooikoorts? De Gladiator Sports hooikoorts tape tegen hooikoorts is hier speciaal voor ontworpen en biedt bij 84% van de mensen die last hebben van hooikoorts gelijk flinke verlichting! (onderzoeken in 2016 en 2017, bron: fysiotape) Gladiator Sports Hooikoorts Kinesiotape is een zelfklevende en waterbestendige tape gemaakt van latexvrij materiaal en speciaal ontworpen voor hooikoorts. De Gladiator Sports hooikoorts tape heeft namelijk een kalmerende werking op het allergisch reactiemechanisme en het bindweefsel en prikkelt de huid het neurogene stelsel (hieronder vindt u meer uitleg). De Gladiator Sports hooikoorts kinesio tape tegen hooikoorts wordt dan ook al jaren gebruikt door fysiotherapeuten en specialisten voor directe verlichting van hooikoorts waarbij bij veel mensen klachten helemaal verdwijnen (onderzoek in 2016 en 2017, bron: fysiotape). Dus wacht niet langer en reken nu af met hooikoorts! Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn heeft u er al veel baat bij de Gladiator Sports Hooikoorts tape te gebruiken: * De Gladiator Sports hooikoorts tape is speciaal ontworpen voor hooikoorts en kan ook gebruikt worden voor: * Reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, maar ook haematomen) * behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). * Ook neuro-reflectoire beïnvloeding, bijvoorbeeld hoofdpijn evenals profylactisch tapen. * Nabehandeling van blessures  * Ideaal voor bij houdingscorrecties
Meer Minder

Specificaties
EAN 8719925600326
Productnummer 10902

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".