Curetape

CureTape kinesiology tape - per rol

14.95 11.95 je bespaart 3.00 (20%)

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Het toepassingsgebied van het CureTape kinesiology tape mag breed genoemd worden. Zo is het tape ideaal voor bijvoorbeeld nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen en vochtophopingen (bijvoorbeeld oedeem), houdinscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). Maar ook neuro-reflectoire beïnvloeding bij hoofdklachten behoort tot de mogelijkheden, evenals profylactisch tapen. Daarnaast kan CureTape kinesiology tape een oplossing bieden bij hooikoorts. CureTape kinesiotape is ontworpen voor de volgende functies: * Een verbetering van de spierfuncties door tonusregulatie * Het opheffen van belemmeringen in de bloedcirculatie en lymfeafvoer * Dempen van klachten * Ondersteuning van de gewrichtsfunctie, welke de stabiliteit vergroot. Gebruik CureTape kinesiology tape op een droge ontvette huid. Het hechtmiddel van de take wordt onder invloed van de lichaamswarmte geactiveerd. De Cure Tape kinesiotape dient 30 minuten voor de aanvang van de activiteit aangebracht te worden en is waterbestendig. Bij het verwijderen van de kinesiotape blijven geen resten van de kleeflaag achter. Kan 3-4 dagen op de huid blijven plakken zonder dat er een huidirritatie ontstaat. De Cure Tape kinesiology tape beperkt de bewegingsvrijheid niet.

Specificaties
EAN 8717624160165
Productnummer 10878

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".