op=op

Casio

Casio G-Shock GBA-800-2AER Steptracker Bluetooth 48 mm

119.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (wegens Corona mogelijk vertraging in de bezorging).


Beschrijving
Casio G-Shock Steptracker Bluetooth GBA-800-2AER . Dit mooie en stoere horloge is met Bluetooth uitgerust die met een druk op de knop gegevens kan uitwisselen met uw smartphone Er zijn dan direct eeen aantal handige functies toegangkelijk. De tijd wordt o.a via de smarthone gesynchroniseerd.  Met een druk op de knop kan de verlichting geactiveerd worden. Om uw sportieve prestaties te kunnen meten heeft dit horloge heeft een stappenteller en een chronograaf aan boord. De ingebouwde wereldklokfunctie kan de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weergeven. Met het geheugen van de Rondetijd kunnen eindtijd rondetijd en tussentijd geregistreerd en opgeslagen worden. Een complete geheugendataset bestaat uit: datum, eindtijd, tussentijd en rondetijd.Hiervan kunnen er 200 opgeslagen worden. Dit horloge heeft 5 alarmen per dag. Deze alarmen herinnert u aan belangrijke situaties zoals het innemen van medicijnen of een andere belangrijke gebeurtenis. Met de wijzerbeweegfunctie kunnen de wijzers tijdelijk verschoven worden om beter zicht te hebben op de diverse functies van het horloge. Als u uw smartphone kwijt bent kunt u deze door een druk op de knop traceren de smartphone geeft dan een alarmsignaal. De automatische kalender geeft eenmaal ingesteld altijd juiste datum aan. Dit model heeft een 12-uurs of een 24-uurs instelling. Deze kan naar keuze ingesteld worden. Het horloge is voorzien van een kunsstof kast en Resin-horlogeband. Waterdicht tot 200 meter en het horloge weegt ca. 61 gram.
Meer Minder

Specificaties
EAN 4549526179150
Productnummer 47901

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".