Husky

Husky Bizon 3 Classic - klassieke tent - 3 persoons - Groen

149.95
nog 2 beschikbaar

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verkoop door CheapOutdoor


Beschrijving
De Husky Bizon 3 Classic - klassieke tent - 3 persoons - Groen is een klassieke tent die is uitgerust met een zeer solide en uitgeteste buitenconstructie met drie lagen. Met de Bizon 3 Classic kan je gemakkelijk een royale voorkamer maken waar je al je spullen kan bewaren tijdens het slapen of zelfs bij slecht weer kan koken.De tent en de vloer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met ademend vermogen, voldoende comfort en die weerstand bieden tegen externe invloeden. De stevige vloer maakt het ook mogelijk om langer in deze tent te verblijven. De tent is geschikt om maximaal drie mensen een slaapplek te bieden gedurende de nacht.Onderstaand de kenmerken van de Bizon 3 Classic:* Afmetingen uitgezet 410 x 230 x 135 cm* Afmetingen ingepakt 45 x 15 x 15 cm* Gewicht totaal 5,0 kg* Dubbelwandige zelfdragende tent met externe constructie* Buitenmateriaal: 185T Polyester, PU-coating 3000 mm / cm²* Getapete naden * Binnenmateriaal: Ademend Nylon 190T + mesh-muskietennet * Grondzeil: Gelaagde PE * Tentstokken: Gelamineerde tentstokken ø 7.9 en 8.5 mm De gelamineerde tentstokken zijn een klassiek en wijdverspreid materiaal die bij iedereen bekend is met typische steunstangen met externe metalen connectoren. Dit materiaal is prima voor normaal gebruik bij lichtgewicht activiteiten zoals kamperen. Het grootste voordeel in dit materiaal voor de tentstokken is de gunstige prijs.De binnenzijde van de tent is gemaakt van de Nylon 190T die zeer fijne, lichtgewicht en ademende synthetische vezels bevat met voldoende sterkte en flexibiliteit. Het materiaal is ook geschikt voor lagere temperaturen omdat het goede thermische isolatie-eigenschappen heeft. Het materiaal is zeer effectief tegen scheuren of andere schade. Ook de net klamboe aan de binnenzijde van de tent is van zacht, ademend en toch stevig materiaal als binnengaas gemaakt om de insecten buiten te houden en laat de lucht in de tent beter circuleren. Voor de buitenkant van de tent is gebruik gemaakt van 185T polyester een zeer licht scheurbestendig materiaal. De synthetische polyestervezels verhogen de bescherming van het materiaal tegen barre weersomstandigheden, vervaging en daarnaast droogt het materiaal snel op. De polyurethaancoating wordt direct op het materiaal aangebracht in verschillende lagen als een permanente impregnering. Deze speciale textielbehandeling voorkomt het binnendringen van water. Deze tent heeft hierdoor een waterkolom van 3000 mm / cm²De vloer is gemaakt van gelaagd polyethyleen een waterdicht en vast materiaal. Het materiaal ziet er uit als een plastic folie geweven uit dunne stroken. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid van de vloer. Ook dit materiaal is weer behandeld met de polyurethaancoating om te zorgen dat de vloer waterdicht blijft.De tent wordt geleverd met een set stalen pinnen, reparatieset, opbergnet voor kleine spullen.
Meer Minder

Specificaties
Materiaal Buitenmateriaal: 185T Polyester, PU-coating 3000 mm / cm² / Binnenmateriaal: Ademend Nylon 190T / Grondzeil: Gelaagde PE / Gelamineerde tentstokken
EAN 8592287072259
Productnummer 7097
Extra Informatie 1 Husky Bizon 3 Classic - klassieke tent - 3 persoons - Groenmet opbergtas
Extra Informatie 2 De Husky Bizon 3 Classic - klassieke tent - 3 persoons - Groen is een klassieke tent die is uitgerust met een zeer solide en uitgeteste buitenconstructie met drie lagen. Met de Bizon 3 Classic kan je gemakkelijk een royale voorkamer maken waar je al je spullen kan bewaren tijdens het slapen of zelfs bij slecht weer kan koken.De tent en de vloer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met ademend vermogen, voldoende comfort en die weerstand bieden tegen externe invloeden. De stevige vloer maakt het ook mogelijk om langer in deze tent te verblijven. De tent is geschikt om maximaal drie mensen een slaapplek te bieden gedurende de nacht.Onderstaand de kenmerken van de Bizon 3 Classic:* Afmetingen uitgezet 410 x 230 x 135 cm* Afmetingen ingepakt 45 x 15 x 15 cm* Gewicht totaal 5,0 kg* Dubbelwandige zelfdragende tent met externe constructie* Buitenmateriaal: 185T Polyester, PU-coating 3000 mm / cm²* Getapete naden * Binnenmateriaal: Ademend Nylon 190T + mesh-muskietennet * Grondzeil: Gelaagde PE * Tentstokken: Gelamineerde tentstokken ø 7.9 en 8.5 mm De gelamineerde tentstokken zijn een klassiek en wijdverspreid materiaal die bij iedereen bekend is met typische steunstangen met externe metalen connectoren. Dit materiaal is prima voor normaal gebruik bij lichtgewicht activiteiten zoals kamperen. Het grootste voordeel in dit materiaal voor de tentstokken is de gunstige prijs.De binnenzijde van de tent is gemaakt van de Nylon 190T die zeer fijne, lichtgewicht en ademende synthetische vezels bevat met voldoende sterkte en flexibiliteit. Het materiaal is ook geschikt voor lagere temperaturen omdat het goede thermische isolatie-eigenschappen heeft. Het materiaal is zeer effectief tegen scheuren of andere schade. Ook de net klamboe aan de binnenzijde van de tent is van zacht, ademend en toch stevig materiaal als binnengaas gemaakt om de insecten buiten te houden en laat de lucht in de tent beter circuleren. Voor de buitenkant van de tent is gebruik gemaakt van 185T polyester een zeer licht scheurbestendig materiaal. De synthetische polyestervezels verhogen de bescherming van het materiaal tegen barre weersomstandigheden, vervaging en daarnaast droogt het materiaal snel op. De polyurethaancoating wordt direct op het materiaal aangebracht in verschillende lagen als een permanente impregnering. Deze speciale textielbehandeling voorkomt het binnendringen van water. Deze tent heeft hierdoor een waterkolom van 3000 mm / cm²De vloer is gemaakt van gelaagd polyethyleen een waterdicht en vast materiaal. Het materiaal ziet er uit als een plastic folie geweven uit dunne stroken. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid van de vloer. Ook dit materiaal is weer behandeld met de polyurethaancoating om te zorgen dat de vloer waterdicht blijft.De tent wordt geleverd met een set stalen pinnen, reparatieset, opbergnet voor kleine spullen.

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".