populaire sportmerken

sport

De meeste sporters weten: sporten kost energie, maar het gééft ook energie. Zelfs kijken naar sport kan mensen in extase brengen. Supporteren bij ‘je cluppie’, fan zijn van een team of land, van een razendsnelle Max in de F1 of van stoempende mannen in de Tour, de Giro of een klassieker. Sporten, bewegen, beleven - V&D brengt alles om u lekker in conditie te houden. Een gezonde geest huist immers het best in een gezond lichaam?

Dat Nederland tal van toppers kent, in uiteenlopende sporten, blijkt wel uit het aantal medailles bij de Olympische Spelen en andere grote evenementen. Ook op amateurniveau is Nederland super sportief: bijna een kwart van alle 12- tot 80-jarigen doet in ons land wekelijks aan fitness of aerobics; en 20% beoefent een inspannings- en duursport zoals hardlopen, wielrennen of wandelen. Naar verluidt komt het woord sport van het Latijnse ‘desporto’, wat zoveel betekent als: zich laten meeslepen, in vervoering raken. Sporter of supporter? V&D biedt alles online aan voor langs de lijn en tussen de lijnen. Van shuttle tot zwembril en van runningshirt tot racefiets. Op uw plaatsen? Klik!

Kleding, schoenen en spullen voor sporters

Goed materiaal is het halve werk. Dat geldt voor klussen, maar net zo goed voor sporten. De juiste hardloopschoen, een fijn racket, een warme paardendeken, de perfecte dartpijl. Het aantal sporten dat we in Nederland beoefenen is ongekend. Evenzo het aantal gespecialiseerde merken dat zich richt op één of een enkele tak van sport. De fanatiekeling weet welke we bedoelen en of laat zich verrassen door ons aanbod. Waar het Japanse ASICS zich vooral richt op functie, tendeert Puma meer naar een sportieve ‘look’. Andere, bekende merken, zoals Nike en Adidas, doen beide en bieden een breed aanbod met zowel functionele als modieuze lijnen kleding, schoenen en ‘gear’. En V&D? Die brengt dat allemaal samen onder één dak. Op de sportafdeling van ons online warenhuis verschijnt u altijd goed voorbereid aan de start.

Wereldwijd het meeste aantal fietsen per inwoner

Nederland is het enige land ter wereld met meer fietsen dan inwoners: 1,3 rijwielen per persoon zelfs staan er gemiddeld gesproken bij ons in het fietsenschuurtje. En we fietsen niet alleen veel, we fietsen ook hard. De bekende namen voorop: van Jan Raas tot Tom Dumoulin strijden we al decennialang mee om de medailles. Goed voorbeeld doet volgen: steeds meer Nederlanders stappen op de racefiets of mountainbike. Strak fietspakje aan, helm op (!) en gaan met die banaan in de achterzak. Hard gaat het ook met de elektrische fiets. Meer dan 30% van alle nieuwe fietsen betrof in 2017 een E-bike of speed pedelec - het totaal komt daarmee nu op ca. 3 miljoen elektrische fietsen. Zoekt u een betaalbare racefiets of MTB, een knappe kinderfiets of solide stadsfiets? Een E-bike misschien? Of kunnen we u helpen met fietsonderdelen en -accessoires om uw huidige stalen ros nog even netjes op te knappen of uit te rusten? Als vanouds vindt u bij V&D wat u zoekt! Overigens óók als u van wandelen houdt...

Voor de fans - you never walk alone

Of u nu met uw benen omhoog voor de flatscreen zit of gezamenlijk opstoomt naar de fanzone of het stadion… Uw kleuren laten zien welke club úw favoriet is. Speciaal voor de fans heeft V&D een fanshop ingericht met clubartikelen van tal van bekende voetbalclubs uit de nationale competitie en van de internationale toppers. Van ADO tot PSV en van Arsenal tot Real. Shirts, sjaals, mokken, petten, badlakens en nog veel meer. Kleur bekennen start bij V&D online. Wij wensen u een prettige wedstrijd! Olééé, olé, olé, olééé!!’